Опис Мусцат Грапес

Мускат је постао популаран још од античких времена, био је коришћен у грчким земљама иу Риму.Од осамнаестог века на Криму се узгаја мушкатни орашчић.Вина од грожђа мушкатног орашчића не могу се замијенити с другим врстама.

Кристал Мускат грожђа одликује отпорност на мраз и принос

Опис грожђа мушкатног орашчића

Сорта грожђа Мускат је популарна због описа укуса, необичних нотаукус, трпкост јагодичастог воћа и укуса и произведене сорте мушкатног орашчића тако тражене.

Постоје две врсте грожђа: мушкатни орашчић и мушкатни орашчић. Мускат је дериват мушкатног орашчића и није производ високог квалитета. Састав сорти грожђа мушката и чине га мошусним.То обезбеђују тернопоидна једињења са кожом.бобице грожђа.Сорте бобица имају слатко, које је супериорније од других врста.Још једна позитивна карактеристика сорти грожђа је њихова корисност, захваљујући садржаним елементима.Они имају позитиван утицај на активности ЛЦД-а.

Грожђе мушката према опису квалитета не поседује издржљивост на прехладу и болести, што је негативан квалитет тражене врсте.

Узгојни радови не стоје, тако да се рађају нове врсте сорти мушкатног орашчића које надмашују њихове родитеље у укусу.квалитете и окуса. Новородне сорте могу издржати болест и преживјети упркос хладноћи:

  • Дон и Црвени;
  • Амбер и кристал.

Међу новим и старим сортама мушкатних орашчића постоје најпопуларније и оне које су мање тражене. Да би вртлари лакше изабрали између описа обиља врста, треба навести најпопуларније врсте грожђа мушкатног орашчића.

Црвени мушкатни орашчић се односи на ране сорте

Мусцат сорте

Лидери популарности међу грожђицама мушкатног орашчића:

  1. Бела.
  2. Донскои.
  3. Новошахтински.
  4. Блау.
  5. Плевен.

Бијело грожђе се узгаја у арапским земљама. Широко је дистрибуиран у Европи. За узгој бијелих сорти погодне су топле климе и сунчано вријеме. Структура глине погодна је за садњу, у којој је потребно мијешати шљунак или пијесак.Да би се обезбиједила брига о опису својстава, користити калијева гнојива за грожђе од прве вегетацијске сезоне.Могуће је засађивати и узгајати грожђе мускатала на узвисини, уз увјет да ће подручје бити освијетљено.

Карактеристике тежине гроздова као што је описано једнаке су сто и десет грама. Облик усјева је издужен и има округле бобице са високим садржајем шећера и специфичном аромом. Боја плодова постаје светла нијанса. Биљке расту до великих величина. Стопа зрења усјева - сто четрдесет дана и деведесет посто плода жбуња.

Блау грожђе може да издржи јаке мразеве, али је подложно болестима

Један хектар земље може да обезбеди шест тона грожђа.Време жетве је септембар, оптимално време за жетву слатке жетве, која је засићена потребном количином шећера.Грожђе бијелог муската користи се за узгој десертних вина.Ако садни материјал није обезбеђен са довољном количином влаге и хранљивих материја, он ће ослабити и можда неће дати очекивани принос.Биљка је слаба ако узмемо у обзир издржљивост врсте.

С обзиром на сорту Схатилова, која припада белој биљци, треба нагласити да је врста направљена за сибирску климатску зону.Хладно је отпоран и отпоран на болести.

Мешовите розовие типи обработки съдържат огромно количество на сладък и се засаде главно в јужни земји.Погодан је за производњу ликерских вина.

Вино Новошахтинское је добивено у Русији укрштањем различитих сорти биљака.Стопа сазревања је сто дана од времена вегетације.Цветови грожђа сами су опрашени, што је позитивна особина дотичне врсте.Раст винове лозе је једнак дужини цијелог изданка.Мушкат грожђе Новосхакхтински даје гроздове масе преко пола килограма.Боја плодова је црвенкаста, сваки тежи око десет грама.Кожа грожђа је мршава.

Сорта је отпорна на хладноћу и производи високе приносе.Садни материјал има добро воће имогу дуго да задрже свој укус.Поглед је прилагођен за дугорочни транспорт и дугорочно складиштење.

Грожђе Донскои Мусцат - рана сорта са кластерима средње величине

Грожђе Донскои дозријева рано, максимални период зрења је сто и петнаест дана од времена вегетације.Врсте жбуња јако расте.Величина усева је средње величине, њихова тежина није већа од две стотине грама.Ниво шећера је велик у свакој црној бобици, која тежи око два грама.

​​

Отпорност на грозде и болести мраза је просечна и зависи од пружене неге.Да биљка није била преоптерећена грожђем, она се мора стално чистити и обезбедити одговарајућу негу.

Разноврсност Плевена су узгајали бугарски узгајивачи, зрелост грожђа почиње стотину и десет дана, усјев средње величине са издуженим округлим бобицама.Количина шећера је просечна.Вино је скоро потпуно сазрело.Врста је отпорна на хладноћу и није оштећена болестима.Да би усјеви биљке били велики и обилни, потребно је изабрати праву исхрану и осигурати постројењу сталан приступ садном материјалу.

Съгласно описание, сорти грозова "Мускат" на мушката, възможни за ранна възможност.Сорта грожђа мушкатног орашчића Блауу производи класичне средње тамне боје.Принос је просечан, користи се за производњу црних вина.

Грапе нутмег блау је жртва инсеката и изложен је гљивицама.Али Бла можеда издрже јаке мразеве.