Врсте голубова високе лете Голубови

За голубове са високим летом су врсте чија је способност летења супериорна у односу на друге расе.Поглед на голубове добија висину која је неприступачна људском оку и наставља свој лет дуго времена.Пасмине које су класификоване као вишоколетне, разликују се међу собом по спољним карактеристикама и способности летења.

Голуби из Будимпеште

Пасмине

Голубови са високим летом укључују различите врсте голубова:

 • перм;
 • Изхевск;
 • Будимпешта;
 • Свердловск;
 • Казан;
 • Пакистани;
 • Одеса;
 • голубови голубови;
 • Николаев;
 • Мордовиан;
 • Цхистополски;
 • мађарски;

Они се разликују по висини, регрутовани током лета, према спољним подацима и пореклу .

Индо-Пакистански голуби голуб

Име расе Карактеристике
Первиј голубие голуби Популарно на Уралу и Сибира.Голубица се појавила у двадесетом стољећу и одликује се високим летовима без извођења фигура.Перје круте структуре, тијело расте до средње величине, има развијене мишиће.Врат је кратак, очи су жуте, ноге су црвене и сиве боје.Боја гуше је само црна, плава или сива.
Ижевск Изхевск изглежда как Пермски голуби.Боја перја је црна, жута или црвена.Перја репа су сива.Цхестиспупчене, црне очи. Птице су обдарене одличном оријентацијом, што им омогућава повратак кући.
Свердловск Код птица у Свердловску, дуго тело прекривено перјем црне, беле или комбиноване боје. Глава Свердловск је мала са белим или жутим очима. Свердловске птице имају танак реп и црне канџе на ногама. Способност летења Свердловск надмашује сроднике. Може дуго да лети.
Будапест голубови Будимпешта се такође назива голубарски турман. Они укључују друге подврсте које се међусобно разликују перјењем: у боји, у структури. Изглед Будимпеште је захтјеван. Птице су покретне и лете на неухватљивој висини за људе. Будимпештанске очи су углавном плава и црвена.
Казан Птице из Казана су уобичајене међу узгајивачима. Тело Казанског голуба је паралелно са земљом. Њихови абдомен и бедра су увек бели. Перје на другим деловима су црне. Узорак на перју је постављен симетрично. Њихове очи су сјајне. Кратко лете на малој висини.
Пакистански голубови Боја перја птица Индопакистан је тамних и светлих боја или комбинована. Тело је витко, али снажно, прса су конвексна. Рачун је таман или светао, није битно, а очи су светле. Индопакистанске птице су у стању пловити у свемиру, правећи дуге и високе летове.
Одеса Птице имају дуго тело, крила и реп.Величина птице је импресивна.Глава је мала и танка.Боја шапа је црвена, канџе су светле.Боја је хетерогена: од тамно црвене до црне.Висина лета је просечна.
Голуби Прикамие Във връзки има много подврста.Величине птица су мале, али привлачне.Шапе су црвене, канџе су лаке.Птице су добро оријентисане у простору, обдарене развијеним родитељским инстинктом.Лете у неколико стилова, померајући крила.
Голубови Николајеви с големим голубом Голубови су чести на територији Украјине.Лет ради без обављања кругова.Николајеви голубови са високим летом обдарени су снажним тијелом и развијеним крилима, а перје које вам омогућава да направите свој јединствени лет.Боја је различита, очи су светле, ноге тамно црвене са светлим канџама.
Мордовиан Боја перја мордовских птица је бела или шарена.Мордовски лете у круговима.Мордовски оријентисан у простору добро.Мордовске птице се везују за кућу.Мордовски лет траје седам сати.Мордовска висина лета је повремено висока.
Цхистополские или Бугулминские Настал в Чистополье.Гривуне су лидери међу голубовима.очи су тамне.У вези са карактеристикама њиховог перја, називају се гривна, ако је голуб беле боје са тамним мрљама на потиљку.Ова птица се зове бијели гривун.Слика гривуна налази се центиметар испод врата.и покрива горњи део леђа хривун.Постоје једнобојнибеле птице. Они се такође зову бугулминские.
Мађарски Дивови нису прилагођени летењу, јер су тешки и припадају месним пасминама птица. Боја је разноврсна, мјешовити тип превладава. Тежина прелази килограм.

Свердловски голуби

Цонтент

Високозелене врсте голубова такође се боре. Током лета они лупају крилима, због чега се називају борбом.Овај стил је привлачан због забаве коју живахни голубови дарују летом.

Ојачане стијене ријетко су обдарене привлачним изгледом и углавном требају дуготрајну обуку прије него што вам борци пожеле лет.

Цхистополски голубие голуби

Клање и високо летеће пасмине нису захтјевне за његу. Једини услов је добро опремљена кућа и уравнотежена исхрана. Ратне птице и птице са високим летом требају додатну обуку.

Догађа се да борбене птице од рођења до пола године не знају како летјети и губе своју равнотежу падањем на тло. Зато треба додатно обучити голубове.

Храњење се врши неколико пута дневно, у ту сврху се користи хранидба уравнотежена са витаминима и минералима. Поред организовања исхране, важно је редовно вакцинисати птице, јер су голубови склони разним болестима.