Опис монаха Голубова

Монаси имају унутрашњу поделу на типове:

  • Московски монаси,
  • немачки монаси.

Иако су истог типа и имају визуелну сличност, класификују се као различити.

Немачки голуб монах

Опис

Боја перја московског монаха поприма белу боју, осим делова главе и репа, њихове нијансе варирају измеђуцрна, смеђа, плава и жута.Московски голубови су украсне птице.Они више воле ниске летове, јер нису дуго прилагођени летењу.

Боја крос монаха је слична оној у Москви.

На потиљку обе врсте налази се разбарушени део перја, назван прамен.Боја очију појединаца пасмине узима бијеле нијансе.Дужина репа је импресивна, али кљун је мали.Боја шапа је црвена, леви прст је светао.

Раса крижних монаха, који се зову и Москва, узгајана је у седамнаестом веку у Немачкој.Име крижног монаха је повезано са обрасцем на њиховом телу, који се формира када се крила голуба шире.

Ова врста се држи на јату током лета и током сталног начина живота.Њихов узгој се користи како због естетских разлога, тако и због њихове природне способности да храни туђе пилиће.

Дужина тела је тридесет пет центиметара, а висина тридесет два.

На основу крижања пронађитечистокрвни монах постао је веома проблематичан

Спољни подаци голубова одржавају интересовање узгајивача који се показује у односу на московске монахе. Неки мужјаци ове врсте зову се брдима, јер кад гледају странца, журе се нагло према њему, позивајући га да проводи време са својим племенима.Такав пријатељски поглед.

Због тренутне селекције врсте са суседним, чистокрвним голубом, тешко је детектовати.

Цхарацтеристиц

Представници крижних голубова обдарени су запањујућим поносним положајем, који гледалац ужива у комбинацији са снажним ногама. Поред импресивних спољних података, голубови су обдарени високим степеном стабилности и издржљивости.

Имају танку главу и врат средње дужине, глатко се крећу у леђа. Дуги реп укључује дванаест перја.

Монк Пигеонс ин Флигхт

Ноге дугачке и без перја. Што се тиче његе, голубови су незахтјевни и не требају значајне трошкове.

Они прихватају уравнотежену исхрану која се нуди другим пасминама и врстама и садржају у опремљеној голубарници, која се заснива на броју глава.

Импресивни спољни подаци савршено се комбинују са непретенциозношћу у држању представника пасмине голубова.