Карактеристичне особине големих голубова

Голубови се називају величанственим, ако се разликују по индивидуалној структури тела, оригиналној боји, орнаменту перја, лете на посебан начин. Отмјена је врста обојења перја, љепоте у ходању, узвишеног логора голубова.

Статизам голубова је одређен читавим скупом карактеристика

Карактеристике пасмине

Величанствени голубови се разликују по следећим спољним подацима:

 • избочена дојка, узвишена, широка;
 • врхови крила падају испод репа (вислокрилост);
 • карактеристика волумена и елевације репа;
 • шарено перје.

Према структури организма, величанствени голубови су дистрибуирани типови:

 • Мала и средња диплобра перја, али врхови крила у спуштеном облику испод репа, у неким случајевима, додирују тло. Реп је висок, нема цервикалног дрхтања. То су Криуковскаиа, Дубовскаиа, Лицеропхобиа, Камисхин стене и други.
 • Плићаци - мали и средњи голубови, са кратким тијелом, уздигнутом дојком, дугим вратом, паметним скретањем, раскошним репом и издигнутим репом. Они се односе на: Цхистики-Цхилик, њену двоструку, Волга црвено-грудну, Казанску потрес, Уриупа плаву, Вороњежку.
 • Качјуни су инхерентно кратко тијелоуздигнута дојка, издужени врат са прогибом.Реп је знатно повишен, гладак, дугачак.Док ходају, буду узбуђени, тресу своје тело напред-назад.Качунами се назива: Ростов у боји, Новочеркаски црни реп, Алтаи шалев, бели груди лабудови.

Голуб Алтаи шал припада качунаму.већину егзаггера и дјелимично тресу.

 • Турмани су Казанови шејкери, Рзхев, Сизрански бркови.
 • Декоративни: сви качуни и индивидуални шејкери.
 • Карактеристика летења је подложна наслеђивању, нези и обуци.

  Описани голубови у летећем положају су ненадмашни. Они лете с ужитком и спором љепотом.Могу летјети у интервалу од 3-6 сати или више. Нажалост, сада су многи шејкери изгубили својства, качуни не лете довољно добро.

  Шарено перје

  Чистокрвни голубови обдарени су богатом бојом.Карактеришу их потпуно бела, жута, црвена, сива и црна боја.

  • У захтеву:
  • Боја груди - бела, али са разноврсним грудима, вратом, главом, репом
  • Боја репа - бела са шареним репом.
  • ​​
  • Боја крила у боји у боји;
  • Перо обојене или разнобојне боје у шаблонској схеми боја, у непланираном низу.

  Педигрее голубови су обдарени неком врстом перја.На шапама се срећуперо чарапе, звона. Можете видети ноге са падинама или остругом. Чубчићи често могу бити главна декорација (често птице са двоструким крилима).

  Педигрее голуби имајо изражене вањске карактеристике

  .

  Нега и нега

  Треба напоменути да су величанствени голубови, потпуно избирљиви у својој бризи, спокојни, дивно се инкубирају и брину о својим пилићима.

  Када се брину о чистокрвним голубовима, смеће треба систематски очистити или заменити. У гргечима су смјештени.

  Ростов голуби

  Статистике Ростова данас су најпопуларније захваљујући прекрасној боји. То су разнобојне птице које припадају групи качуна и украсних пасмина. Ростовски голубови могу имати једнолику боју са финим, глатким перјем, прекрасном црном бојом, црвеном и жутом, са дугим перјем на шапама. Поносни су на свој раскошан реп и величанствене груди рафинираног хода.

  Тсетсари-грисхание Ростов-најпознатнаа врста кацхунов в Ростов регион, в Кубан.

  Врло лепе, грациозне птице. Током ходања, тело се креће лево-десно, а цервикална пулсација је приметна у агитираном стању. Модерна, црна боја перја. Глава, груди, рамена са прелепом беличасто-сивом нијансом. Врат има љубичасто-зелени сјај.

  Ростов голуби-лабуди

  Ростов жути, црни, црвени - необично лијепи роцк голубови са елегантним покретима и стасом обдарениммонофонична сочна нијанса.Груди и врат са прелепим металним сјајем, прекрасним луксузним сублимним репом.

  Ростове Ростове су на свој начин оригинални и прелијепи голубови са нијансама млијечне, бијеле, сребрне боје.Са годинама, боја постаје тамнија.

  Белокрвни лабудови имају свој украс - висок, згодан чокаљ;Изванредна компатибилност боја изгледа одлично.

  Лугански голуби

  Позната врста у Русији и Украјини из дрхтеће групе.Донијели су их у град Луганск.Ово је предиван поглед на голубове са поносним положајем.Летећи, Лугански голубови расту врло високи, приказујући кругове.Трајање лета је 2-3 сата.Величанствене птице у Луганску имају јак, активан карактер.Изузетно се инкубирају и хране своје пилиће, одликују се непретенциозним садржајем.

  Ови голубови без чела, али са снежно белим перјем, широким репом који је шири од груди.

  Врат има осебујан сјај.Груди добро подигнуте, послуживање.Крила у спуштеном облику испод репа.

  Лугански голуби участвовали отварање и затварање Олимпијских игара 1980

  фли