Опис голубова пауна Голубови

]

Голубови Пауни припадају најстаријим врстама птица.Голубови су добили тако оригинално име због свог занимљивог, привлачног изгледа.

Паунова голубица има веома спектакуларан изглед

Пасмина је обдарена низом знакова који привлаче искусне узгајиваче и фармере почетнике.Голубови су искључиво декоративне врсте птица.Упркос томе, интересовање за појединце дуго не блиједи.Стога је историја узгоја голубова тако стара.Они се и данас узгајају на територији свих земаља, без обзира на климатске карактеристике региона.

Опис

Изглед голубице пауна карактерише присуство светле спољне особине: реп, сличан сличном делу тела пауна.Покрети птице су пуни милости и милости.Они имају тенденцију да желе да се покажу, а онда ломе груди и поравнају реп, допуштајући гледаоцу да ужива у њиховом изгледу.

Узгој расе се обавља као декоративна животиња.Голубови немају способност летења. Према томе, једина практична примена њихових крила повезана је са летењем на кратким удаљеностима.Пољопривредници специјализовани за узгој голубова пауна усмеравају своје снаге да их обучавају у круговима.

Њихово порекло је до сада непознато, али примарни подсјетници на ове птице постоје у древној Индији.

Највјероватније, паунска врста голубова потиче из Индије

На територији Русије пављи су пали у четрдесетим годинама, ау земљама Европе појавили су се у деветнаестом веку. Опис изгледа је сведен на неколико карактеристика:

  • Конвексна широка дојка.
  • Мали кљун који преузима беж, плаве и црвене нијансе.
  • Тело је средње величине и округле.
  • Боја капака је слична боји кљуна.
  • На полеђини је фосса.
  • На почетку перја репа налази се јастук од перја.
  • На стражњој страни главе налази се прамен.

Мушкарац у стању мира чврсто стоји на читавом стопалу, али у присуству женке одмах показује интерес, који се споља манифестује у ставу на врховима прстију и љуља.

Ако представници врсте немају трагове на перју главе и очију тамних боја, пасмина је чиста.

Поред тога, чистокрвни голуб на репу има перо доље, које је превучено, око три центиметра. Број перја на репу је тридесет, што стоји окомито на под. Шапе су широке и мале. Боја перја варира између бијеле, црне, мијешане, плаве и жуте.

Када види женку, голубица мушки паун одмах почиње да му даје знаке пажње

.

\ т Бела голубица је лењ и не воли да се мучи дугим летовима. Ако постоји велика потреба за покретом, паун ће се послужити својим крилима за своју намјену.

Интересовање за ову расулежи у њиховим спољним подацима.Недоследност у изгледу са главним показатељима који разликују расу, смањује њихову релевантност.Узгој бијелих паукова захтијева од власника да их разликују од других пасмина и знају знање о њиховом узгоју.

Въз възли из периода на оплата, перната репа треба да се скрата за пар центиметров.Као иу свом природном стању, реп спречава репродукцију. За информације о супротним особама пасмине, њихову чистоћу треба пажљиво провјерити.Када се прелазе различите расе, може се појавити нежељено потомство.Имајући у виду чињеницу да ће само познати одгајивач моћи да идентификује не чистокрвни узорак.

Бели паун није претеран у бризи и храњењу пасмине.Међу представницима пасмине највеће интересовање изазива мањи голуб.Пошто је његова величина више карактеристична чиста пасмина.

Искусни узгајивачи, који купују појединце из голубове голубове пауне, окрећу се педигреу птице.Одредити чистоћу поријекла.

Ови древни голубови, обдарени лепим изгледом.Истовремено, без потребе за посебном пажњом, они су од интереса за пернате узгајиваче.