Ред Онион Вариетиес Севок Бов

Црвени лук је популаран код потрошача. Његов изглед и укус познати су корисницима и потражњи. Постављање и узгајање сорте није теже од других.

Онион Севок Ред Барон је веома популаран код потрошача

Црвене сорте црног лука

Сорте црвеног лука се разликују по укусу, слаткасте су и зачињене. Разноврсни су, типови овог лука су:

  • Врста љубичасте лопте и црвени барун.
  • Греитфул или Цампилло.
  • Ретро и Иуконт.
  • Црни принц и Црвени Брунсвик.

Гримизна кугла припада сортама раног сазревања. Рок сазревања производа је четири месеца. Облик производа је округлог облика, а боја жаруље је црвена или љубичаста.Потребно је узгајати производ из засијавања, јер се дуже узгајају сјетвом сјемена у отвореном тлу. Култивирање из семена је популарније. Садња семена у земљишту је тежак процес.

Различите врсте садница лука у средњем року сазревају. Ова сорта је узгајивачница и хибрид. Четири или пет месеци после садње семена за садњу, добићете издашан садни материјал. Све сијалице имају исту величину, уз услов правилне култивације. Жетва је подложна дугом складиштењу.

Севок кампилло је отпоран на болести и хладне климатске услове. Укус производа је деликатан и сладак. Просечно сазревање усева црвене севке - године,од тренутка сетве семена на севок.

Браунсцхвеиг има просечан период појављивања прве жетве и има пријатан укус. Сорта црвеног лука и њена култивација је популарна међу љетњим становницима. Ове акције помажу да се добије богата жетва са просечним временом узгоја производа.

Разноврсност црног принца и других сорти црвене севке узгаја се за свјежу потрошњу. То је због слатког укуса и прелепе богате боје, које помажу у украшавању сваког јела. Црвени Барон такође припада црвеним сортама севке. У бризи се црвени барун и други типови црвеног сијања не разликују у бризи и расту.

Слатки барон црвеног лука сазрева за три мјесеца и има слатки окус карактеристичан за црвену сорту.Сетва и даља нега за садни материјал сорте црвеног барона не разликује се од осталих врста лука. Као и остале сорте, црвени барун се најбоље узгаја из севке. Сјетва сјемена неће дати зајамчену великодушну бербу садног материјала.

Севок ед барон се узгаја у стакленику, користећи контејнере у којима је посађен црвени, како би се тамо појавила севка поврће. Поврће је популарно због свог укуса и користи, без чега је тешко замислити дијету. Лук помаже у одржавању имунитета у норми и издржава хладноћу.

Бов Блацк Принце има привлачан изглед

Растуће сорте

Главни услови за узгој црвеног барона или других црвених лукова су стање климатских услова истање тла. Погодна структура тла је пјесковита и плодна. Правила за сетву и узгој слатког лука:

  1. Припрема земљишта за сјетву слатког лука.
  2. Припремите слатки лук, односно његово семе за сјетву.
  3. Растући поглед.
  4. Пресађивање на отвореном терену и брига за садни материјал.

Слатки лук се узгаја из садница, али се у почетку узгајају саднице. За узгој севока, потребан вам је стакленик. Чак и филмска стакленика ће учинити. Прво припремите семе, уклоните празне, ставите у раствор соли. Овај раствор се припрема из односа мале количине соли са водом.

Онда ставите семење које је остало на дну стакла у раствор мангана. Држите их неколико минута, тако да ћете убити могуће штетне организме у семену. Купљени у трговини сјеменкама није потребна додатна обрада.

Исперите опрано сјеме и ставите га у плодно тло, које сте већ ставили у посуде или чаше на дубину од један и по центиметар. Док се саднице клијају, одржавају температуру на око двадесет пет степени, припремају се парцеле.

Оптимално време за почетак припреме земљишне парцеле је септембар. Ископајте подручје и уклоните коров, третирајте земљу од штеточина и ставите тамо ђубриво. Користи се претежно органски. Ако је земља глинена, мора се пажљиво отпустити и уз помоћ додатних средстава да се олабави. После тога направите нивокиселост тла неутрална.

Да би се добила добра жетва црвеног лука, земљиште треба да се припреми на јесен

Садња семена почиње када се земљиште загреје.Узмите у обзир да нема довољно загревања ваздуха, морате чекати да се загреје, а земља је на одређеној дубини.

Када проклијате сјемење за садњу и саднице су скоро спремне, однесите га на отворено подручје како бисте очврсли садни материјал прије пресађивања на градилиште.

Трајање култивације је око четири или пет месеци.Уз одговарајућу негу: осветљење, ђубриво и пресађивање садног материјала добићете великодушну жетву лука.

Не постоји ништа тешко у бризи ако биљци обезбедите одговарајућу негу.Узгој лука је популаран током целе године.Производ садржи многе позитивне особине: витамине, минерале и друга једињења.Употреба биљке помаже особи да одржи имунитет у стабилном стању.Витамини и минерали у луку чине особу одрживом и издржљивом у хладној зими.

Коришћење лука у храни је широко распрострањено.Користи се у намирницама које су термички обрађене.Лук се такође једе свеже.

Употреба лука у зимском периоду је популарнија, јер у овом тренутку тело највише пати од бериберија.