Пеар Томато Вариетиес - Опис Томато

У нашем брзом времену, селектори су задовољни новим сортама парадајза.Стога је њихов избор најразноврснији.Многи вртлари аматера преферирају сорте у облику крушке.

Сорте рајчица у облику крушке су лепе и веома укусне

Предности парадајза у облику крушке

У опису сорти са крушком, најатрактивнија је њихова лепа сличносту облику крушке.Сви парадајзи у облику крушке нису хибридни.

При опису парадајза у облику крушке треба истакнути њихове предности:

 • Они имају атрактиван облик крушке.
 • Одликују их високи приноси.
 • У сваком времену могу да се плету.
 • Плодови се разликују по пулпи, где има много сувих супстанци.
 • Савршено такви парадајзи су погодни за салате, конзервацију.
 • Одликује се квалитетом дуго времена.
 • Површинско причвршћивање стабла, чиме се минимизира отпад током обраде.

Крушкасти парадајз вишње

Овај хибрид парадајза добијају кинески узгајивачи.У опису парадајза Цхерри наглашава њену светлу, жуту боју.Зрели жути парадајз је слаткастог укуса.У просеку, једно воће достигне 20 грама тежине.Жбун се карактерише активним растом и расте у висини до два метра.Зато је жутаТрешња мора бити везана за подршку.Жути парадајз у облику крушке припада сортама средње зрелости, сазрева за 100-120 дана.Да бисте добили најбољу жетву, морате ојачати храњење и залијевање.

Вишња жута је укусна и слатка

Важно је напоменути у опису парадајза жута трешња: отпорна је на многе болести.

Конзумира се свеже и толерише прераду: конзервацију, кисељење.

Црвена класа парадајза

Црвени парадајз крушке је намењен за гајење на отвореном пољу и испод филма.То је зрење средином сезоне.Неодређена култура.

Речи "густа", "глатка", "глатка" су погодне за описивање њене коже.

Просечна тежина фетуса достиже од 45 грама до 65 грама.Код описа црвене крушке постоји обилан принос (више од пет килограма по квадратном метру), оригиналност облика парадајза и одлична укусна својства.

Крушка крупка е много густа и слатка

У марту се семе сеје за саднице.Са стварањем 1-2 правог лишћа, направите крамп.Садња садница под филмом се одржава средином маја.На отвореном терену саднице се саде почетком јуна.Саднице треба да имају 5-7 листова (60-65 дана).Саднице су засађене према шеми 60 Кс 50 цм.

Ружичаста крушка

Парадајзова крушка је створена за узгој под филмом у пластеницима.Добро се користи у целом конзервирању.Ружичаста крушка припада раној сортизрење. Ова врста парадајза је полу-детерминантна, достиже висину од 140 цм и више. Будући да је ово висока култура, потребно је пасисинг. Плодови су ружичасти са глатком густом кожом у облику крушке. Маса једног воћа може досећи 30-50 грама.

У опису ове сорте примећене су следеће предности: леп облик парадајза, висок принос.

Оранге Пеар

Парадајз крушка наранча отпорна на краткотрајно смањење температуре, добро подноси топлину. Ово је сортна, висока култура. Грм расте до 150 цм у висину. Да бисте добили максимални принос, морате расти у једном стаблу. Пеар Оранге није обдарена схтамбом. Носити сорту до зрења средином сезоне (110 дана од сетве).

Оранге Пеар

Парадајз се може узгајати на отвореном терену, али у условима стаклене баште, највећи принос је примећен.

Воће је обдарено јарко наранџастом бојом и оригиналним обликом, што привлачи потрошаче. Један парадајз тежи око 65 грама. Пулпа од парадајза наранџасте боје са црвеном нијансом и малом количином семена. Предност ове сорте је висок проценат сувих супстанци, што даје право да се наранџаста крушка назива најдебљим парадајзом. У фрижидеру можете уштедети 45 дана.

Блацк Пеар

Црвена крушка парадајза је разноврсно средње зрење. Потребно је 110-113 дана да сазри од тренутка сетве семена. Црни парадајз у облику крушке је неодређена култура. Црна крушка одликује се својом висином (досежеВисина 160-180 цм).Када се описују плодови, може се рећи да личе на малу крушку, јер су мале.Један парадајз црне крушке има просечну тежину од 55-80 грама.Плодове карактерише велика густина.Плодови су обложени кестењастом бојом.Потпуно сазрело браон воће.Одлично очуван током транспорта.Црна Крушка се користи за кисељење, кисељење, свјеже и за украшавање салата од поврћа.

Црна крушка - најслађа од свих

Парадајз крушка има следеће предности:

 • отпорност на фитопхтору;
 • висок проценат каротена;
 • одлична укусна својства;
 • Плодови црне крушке дуго времена;
 • дугорочни складишни капацитет без губљења квалитета.

Али црни парадајз у облику крушке је избирљив по саставу земљишта и треба га израдити.

Томато Грусховка

Парадајз Грусховка узгајају сибирски узгајивачи.Ово је разноликост средњег старења, детерминанта, стандард.Описујући воће, примећује се њихова прелепа гримизна боја, издужено-овални облик.Користи се иу свјежем облику и за сољење, конзервирање целих плодова и припремање производа од парадајза.Крушка је способна за дуготрајно складиштење.Маса плода достиже 90-120 грама, понекад 180 грама.

Хрушка се сазрива в растлина

Ова сорта е кратка и зато не треба да се стави.Растујте у 2-3 стабљике.

Стимуланси се користе за убрзавање раста семена и садница.Да добијеш добру жетву,потребно је поставити само три младице по квадратном метру.