Опис Бордеаук Беет Вариети Цикла

Лако је узгајати и складиштити репу.Главна предност репе је његова адаптабилност да задржи своје корисне особине након топлотне обраде.Она је складиште витамина, тако да овај производ није само укусан, већ и користан.

Хранилна вредност Бордеаук беетс је тешко прецијенити

Како узгајати Бордеаук

потрошача.Међу истим популарним сортама су:

  • Флат Египтиан.
  • Отпорна на хладноћу.
  • Пабло.
  • Неупоредиво.
  • Бордо.
  • Грибовскаа.

Сорта је засађена након што се саднице узгајају.Сјеменке се ријетко укоријењују на отвореном пољу, има доста нуспојава од таквог узгоја, па стога пожељно садимо саднице.

Почевши од јесени, требало би да припремите земљиште где планирате да узгајате бордо. Опис узгоја сорте сугерише да је поврће подложно роњењу и лако толерише пресађивање.

Култивација бордо сорте почиње селекцијом семена.Оставите једнако велике сјеменке, обрађене у мангану и оперите под текућом водом.Проклијале су или у пужу или у посебном контејнеру.Тада су на земљишту постављени биљни остаци протеклих година како би се земљиште оплодило за пресађивање репа.

Узгој садница сорте се наставља за неколико годинанедеља. За око месец и по дана расту јаке саднице које се преносе заједно са групом прошлости на ново, чисто и оплођено земљиште. У почетку се садни материјал засенио да би се биљка прилагодила.

Заливање, ђубрење и опуштање се не разликује од осталог поврћа. Култивација и нега се одвијају умјерено, а затим ћете добити бербу мјесец дана након трансплантације.

Бордо воли опуштену и плодну земљу. Због тога, ваш сајт треба да буде припремљен за пресађивање садница. Пренесите садни материјал када се хладно време заустави током ноћи.

Бордеаук беетс гров ин лоосе соил

Опис сорте

Плод ове сорте има тамно црвену боју. Пречник репе је петнаест центиметара. Плодови расту округли или овални. Пулпа производа је густа и слатка, боја је иста као и вањски слој.

Производ је подложан дуготрајном складиштењу и транспорту. Максимална тежина поврћа је пет стотина грама, минимално три стотине. Овај производ је отпоран на топлотне и хладне температуре, отпоран је на неке температуре. Бордо је најпопуларнија сорта цикле. Спада у средње ране сорте, које се сијају на сто и десети дан након садње.

Период за сађење је април или јун, у зависности од климатских услова у вашем региону. Ставите га на дубину од три и по центиметра. Најоптималнији регион за узгој Бордеаука је јужни.

Обим приноса усјева по квадратном метрује осам килограма. Правилном негом, правилном сетвом, рационалном селекцијом и употребом ђубрива добићете лепи производ са високим процентом корисности. Одличан укус обезбеђује правилан избор локалитета, његова припрема. Разумна примена ђубрива такође утиче на принос и квалитет усева.

Цикле немају посебну бригу, јер не припадају каприциозним културама. Али то не значи да се брига може потпуно занемарити. Бордо - уобичајена сорта, по свом укусу. О њези зависи и потражња за производом. на земљи.