Опис голуба

Садржај
  1. Опис
  2. Садржај

Голубови Такла је једна од популарних раса у различитим земљама, захваљујући својим летачким способностима. Име борбе стекли су захваљујући специфичној игри крила током лета. Њихов узгој је чест међу искусним узгајивачима голубова.

Голуб Тацла је популаран широм света

Опис

Турски голубови су веома популарни на територији исте земље. Птице су потекле из локалитета Турске и распоређене су међу узгајивачима других земаља из њихових земаља. Представници врста су веома различити по изгледу. Спољни знаци пасмине имају поделе:

  • цхубати;
  • дворедно;
  • балеен;
  • чарапе.

Голубови Такла су ово име добили по преводу речи из турског језика, као салто. Голубови ове врсте врше сомерс у летовима.Прадједи голубова појавили су се у десетом стољећу на подручју Медитерана. Иако су и други локалитети себи приписивали улогу претка. Голубови су требали служити људима високог ранга. Постоји сугестија да су голубови пасмине тацла довели до следећих врста птица:

  1. Ирански;
  2. Ирачани;
  3. Сиријац;
  4. Јерменски.

Птице дотичне врсте могу наставити свој лет за десет сати без заустављања. Они су међу најсјајнијим представницима борбених птица. Појединци у време ваљања могу често да изгубе концентрацију и паднутрауматизован.

Такла Дове има одличне летачке карактеристике

Узимају различите боје перја. Осјетљивост на дуги лет карактеристична је за голубове који немају свијетло перје. Голубови требају посебну обуку како би савладали вјештину летења са сомерсом.

Одгајивачи који нису обдарени искуством држања голубова претварају ову расу у големе птице.

Боб голубови припадају мешовитом типу гајења, јер њихово месо није од интереса за узгајиваче, а њихови спољни подаци нису обдарени посебним особинама. Појава птица је скромна и изгледа као дивљи голубови. А што је чешће перје голубова, то је бољи лет.

Узгој голубова у циљу добијања појединаца који показују кореографске бројеве који одузимају дах односи се на скупу врсту посла. Потребно је време и новац да би се добио очекивани резултат. Иначе, представници врсте, поред спољне сличности са домаћим голубовима, добијају и квалитативну сличност. То ће проузроковати значајне губитке од стране одгајивача.

Чему је лакша голубица Такла, то боље лети

Садржај

Држање птица не спада у категорију скромних појединаца. Они су веома захтевни по свом садржају. Узгој тацле практицирају углавном искусни узгајивачи.

Да би се постигли очекивани резултати од голубова, треба да проведете дуго времена на њиховој обуци.и садржај.У супротном, они вам неће показати своје природне способности и све инвестиције које сте извршили неће бити оправдане.Препоручује се стицање обученог и обученог голуба.Али зрели и способни да лете појединци су много скупљи.Имајте на уму да су и млади и неискусни Такла скупи.Одржавање врсте врши се без преласка са другим особама.То свједочи о одрживости чистоће голубова.

Летне способности појединаца одредиле су своја памучна крила током лета.Ако нисте довољно добро тренирали своје љубимце, они ће пасти током лета.Нису искључени смртни случајеви.

Борилачки Такла подељени су на неколико врста: Боз, Миро, Ефлатон, Сабуни, Сивасх.

Код неких представника, перје поприма сиву нијансу, а перје расте на шапама.У категорију елитних птица спадају и оне са млечно белим перјем.

Бели Такла се сматра елитом

За време постојања Отоманског царства, голубови ове врсте били су чип на тржишту.

​​

Кланице су уобичајене међу искусним узгајивачима који су подучавани искуством и теоријским вештинама обуке и држања птица.

У рукама неконтролисаног почетника, борбе голубова постаће уобичајене осредње птице које нису обучене у лету и које немају своје особине.

Суштина њиховог садржаја не састоји се у захтјевној исхрани или њези.Ако одлучите да купите врсту борбе, јер нисте обучени за летење, припремите се за исцрпљујући рад.То ће вам одузети пуно времена и стрпљења.

Голубови, обучени у лету, неколико су пута скупљи од младих.Они су се проширили широм Турске.Који је, у комбинацији, њихов предак према једној од верзија.Ова земља има велико искуство у обуци борилачког типа за неку врсту лета.За њега и ценим овај изглед.

Прелажење појединца са другим врстама доводи до губитка почетног квалитета тахла. Способност летења и одржива чистоћа су кључни елемент који се односи на тржишну вриједност.

Узгој једне врсте не гарантује нову врсту са квалитетом прибора.