Опис разреда репа мулата Беет

Мулатова цикла се односи на сорте средње сезоне. Може се узгајати на сваком тлу које је прошло кроз претходну обуку. Мулат зреле репе достиже стотину и тридесет дана након сетве семена.

Мулатова репа има низки састав тла

Опис сорте мулата

Воће које даје репу има раван облик и равну површину. Укус који поседују репе је изван хвале. Опис воћа сорте га карактерише као:

  • црвено воће;
  • нежно месо, које нема прстенове;
  • производ не губи боју, чак ни након топлотне обраде;
  • тежина плода достиже три стотине грама.

репе се користе као храна. Биљка садржи многе корисне елементе и витамине, ау комбинацији са одличним укусом даје савршену комбинацију карактеристика.

Биљка има позитиван утицај на цело тело на читав кардиоваскуларни систем, дигестивни тракт. Чисти и смирује.

Садржај хранљивих материја потребних људском телу, репа надмашује све поврће. Због тога је постао саставни дио исхране. Способан је да сачува хранљиве материје након топлотне обраде, која надмашује многа поврћа. Опсег примјене производа је широк: додаје се салатама, врућем првом и другом кругу.

Мулат има пулпубордо

\ т

Култивација и нега

Сетва семена почиње у априлу. Најефикаснији начин за узгој репе је садња садница. Изаберите област где ће земљиште бити погодно за садњу овог усева. Беетс од свих сорти као што су земља лабав и плодна са неутралним или слабим нивоом киселости. Када локација не испуњава услове за садни материјал, мора се оплодити и орати.Тло се припрема од септембра: копају, чисте коров, оплоде. Након тога, потребно је дезинфиковати подручје од штеточина, као и семена. Садни материјал се мора одбацити. Изабран је са семеном исте величине и натопљен раствором мангана. Манган помаже убити штеточине у сјеменкама. Затим се оперу под текућом водом и осуше.

Будући да биљка пати од роњења и пресађивања, даљња брига ће проћи кроз неколико фаза:

  1. Постављање семена у пуж или у лонце.
  2. Са појавом малих клице - прелазите у посебне посуде са плодним земљиштем.
  3. Саднице се клијају од једног до једног и по пута, а редови су слабији од слабих клица.
  4. Трансплантација на отвореном терену одвија се у периоду мај-јун, у зависности од климе.

Прољеће и топлина навечер у различитим регијама долази у различито вријеме. Стога је пресађивање садница на отвореном терену појединачни догађај.

Оптимална температура за садњу на отвореном терену је десет степени, укључујући и за мулата.Мулат даје прелепе плодове који су слични спољашњим карактеристикама других сорти, али су супериорнији у односу на многе друге по укусу.

Брига о садном материјалу наставља се у облику ђубрења. Производе се по потреби, у просеку два пута годишње и пре садње. Беетс као органско ђубриво, трули гној и дрвени пепео.

Мулатова цикла може да се гоји за сопствене потребе и на индустријски ниво

.

Мулат је поврће високог приноса. Његов копнени дио расте до средње величине. Листови су овални зелени. Може се засадити на дацхи, а узгајати у великој мјери.

Висок принос је потврђен статистиком, око четири стотине седамдесет центара репе сакупљено је по хектару. Практично читав усев има презентацију. Брак је два одсто од сто.

Постоје многе сорте репе, од којих свака има своје предности. Мулат има неколико предности, али није једина добра сорта овог поврћа.Узгој шећерне репе на вашем месту ће вам обезбедити хранљиве материје за зиму, тако да је важно имати малу садњу поврћа.Тако ћете обезбедити себи витамине и минерале током периода аклиматизације.

У бризи, она је хировита у погледу квалитета локације, али није избирљива култура. Ако одаберете праву сјеменку и припремите је за темељну садњу, као и накнадна њега, видобијају великодушну бербу репе након три до четири месеца. Предности производа и његов укус оправдавају труд који сте уложили у бригу за ово поврће.