Тиквице Вариети Аеронаут Тиквице

Аеронаутне врсте тиквица припадају раној тиквици од тиквица. Они су непретенциозни у расту и транспорту. Држите се дуго на тржишту. Стога, чак и почетници вртлари могу узгајати богату културу тиквица сорти Аеронаут.

Тиквица Аеронаут је једна од најбољих сорти тиквица

Опис сорте

Тиквице скуасх Аеронаут припада породици бундеве, подврста обичне бундеве - одликује се раним зрењем. Први плодови дозријевају мјесец и по након првих изданака. Њихова дужина је 14 - 15 цм, а тежина 1,3 килограма. За разлику од тиквица, тиквице се једу сирове. Тиквице су зелене, танке коже. Месо тиквица је сочно, густо и светло, нема изражен укус. Грм за скуасх Аеронаут није простран, већ плодан. Може се чак и узгајати на балкону. Листови нису бодљикави са слабом ивицом. Цветови биљке су углавном женски, тако да има висок принос. Тиквице имају леп изглед и дугу, преносиву и отпорну на болести као што је роса брашна.

Граде аеронаут

За једну сезону уз добру негу можете прикупити 5 килограма.

Корисне особине

Аеронавт садржи много тиквицакорисни елементи у траговима и витамин.Садрже много угљених хидрата, аскорбинске киселине, витамина Б и каротена.Садржај каротинских тиквица је једно од првих места.Витамин А садржан у тиквицама смањује ризик од рака.Витамин Ц у тиквицама од тиквица много.Из тог разлога, тиквице Аеронаут су веома корисне за кардиоваскуларни систем и повећавају имунитет.Тиквице од тиквице имају диуретичко дејство, излучују натријумове соли, тешке метале и токсине, као и вишак воде.Због тога су укључени у јеловник са болести мокраћног камена, гихта, нефритиса, пијелонефритиса и метаболичких поремећаја у организму.Људи који желе да изгубе тежину охрабрују се да их поједу, због чињенице да су нискокалорични и садрже велики број корисних својстава.

Пулпа тиквица Аеронаут је веома нежан

Створене су дијете на бази јела од тиквица које су многим људима помогле да смршају.Такође, ако се тиквице тиквица редовно конзумирају, побољшава се стање коже, косе, ноктију, вида и зуба.

Историја сорте

Пре три хиљаде година, у доба антике, извадили су тиквице у Америци, али онда нису користили саме плодове, јер су их сматрали отровнима.Зато су јели семена.У 16. веку, тиквице су погодиле европске земље.Али то је била украсна биљка, засађена је у баштама због лепоте.Јести само цвијеће биљке.У 18. веку, тиквице су стигле у Италију и до данас се нашироко користи за храну.

Цветки с букетами Аеронаут можеда се једу - пуне се и прже

Повољни услови за аеронаутне сорте тиквица

Сорте тиквица аеронаутних сорти су прилично захтевне у области неге и раста.Да би се узгајала богата култура тиквица ове сорте, потребно је пратити захтјеве за његу.Њихов опис је приказан у наставку:

  1. Тиквице ове сорте јако воле топлоту.Чак и најмањи пад температуре је деструктиван за њих.Семе тиквица, које су дуго лежале на хладном тлу, веома слабо клију и расту, а мали плодови расту.
  2. Тиквице - биљке које воле влагу.Ако желите да добијете добру жетву, потребно је да се земља не осуши.У том случају, они одмах ресетирају јајник и могу умријети.Треба их залијевати током, по могућности рано ујутро или након заласка сунца.Проверите да ли је и ваздух довољно влажан, што је погодно за коришћење у стакленицима.
  3. Недостатак сунчеве светлости такође негативно утиче на биљку.Побрините се да буде у изобиљу.

    Боље је купити семе Аеронаутре у продавници предузећа

  4. Обавезно редовно храните жбуње минералним и органским ђубривима, које треба да укључују азот и калијум.
  5. Посматрајте плодоред.Немојте садити тиквице тиквице у земљу, где су представници бундеве расли раније.

Узгајање аеронаута, као и других врста таверни, је једноставно.Неопходно је поштовати стандардну технологију.