Скилфул Флиерс - Пакистански рат Пигеонс Пигеонс

Индо-пакистански голубови су испуштање големих птица без привлачног изгледа. Пакистански голубови који лете, без светлог перја, не престају да интересују узгајиваче за висину и лепоту лета.

Пакистански голубови се вреднују због својих летачких квалитета

Опис пасмине

Разлика ове врсте била је способност да се уздиже до неба са стубом и да се на небу врте куглице, праћене лупањем крила. Изглед птице се разликује по карактеру перја и обрасцу који су цртежи лежали на перима борбених голубова.

У боји голубова превладавају светли тонови и боје равномерно падају на перје.Индо-пакистански борци голубова се разликују у боји, стварајући подтипове.Неки су обдарени перјем на ногама, другима недостаје перје. Поред перја на шапама, они се разликују по присуству и одсуству предње стране, његовом облику.

Индивидуална боја очију варира и може бити:

  • црвена;
  • црна;
  • наранџаста;
  • плава.

Индо-пакистански борбени голубови обдарени су природом дугим репом, који се састоји од дванаест перја.

Без обуке, пакистански голубови не могу летјети на велике удаљености

Индо голубови лете након обуке. Сами они нису прилагођени за обављање таквих маневара. Купци узгајивача Индо голубови знају да морају бити спремни за надолазећелетове и спровођење низа обука за усавршавање вештина. Крв преноси способност обављања дугачких летова, али да би акција била спектакуларна и исплатила се, птица треба бити спремна за своје дужности.

Постоје случајеви када голуб падне, након што се баци у лет. Индо-пакистански летачи имају добру оријентацију, али се након маневра могу дезоријентисати.

Дајући голубовима неопходну обуку, добићете птицу која има способност да се одупре зрачним масама и може да изађе из роле у ​​лету. Трајање лета је десет сати, а стопа успона је боља од осталих пасмина.

Након што голуб напуни годину дана, они показују вјештину летења, након што су научили све лекције. Међу пакистанским двема врстама голубова:

  1. Почетници лете у раној доби, од три мјесеца.
  2. Касно мајсторство у доби од једне и по године.

Пакистански голуб може летјети до 10 сати без паузе

Карактеристике

Посебне карактеристике ове врсте су разлика између боје и могућности да се обављају дуги летови, излазак из стуба и преврати. Интересовање узгајивача голубова у узгоју врста је због њихових природних квалитета.Обезбеђивање могућег дуготрајног тренирања птица не плаши искусне стручњаке, будући да накнадне наочаре враћају трошкове са каматом.

Услови који разликују пакистанске голубове су разлика у боји делова тела од тела. Глава, крила и врат ће бити исте боје као итело другог.Присуство чела је услов за унутрашњу разлику, као и перје на шапама.

Карактеристике боје птица чувају се од тренутка рођења, без промене.Перје су обојене бојама у распону боја између црвене, металне, плаве, црне и наранџасте.

Летне способности женске половине пасмине појављују се раније него код мушкараца.Ово је узроковано раним сазревањем.

Пакистанска пасмина је заинтересована за узгајиваче голубова и аматере за борилачку вјештину летења, изведену на надморској висини.Природне способности су идеално комбиноване са непретенциозном негом.