Врсте птица птица гвинеје: опис врста гвинеје

Као резултат оплемењивачког рада, побољшан је квалитет живине, и то: повећање мишићне масе, повећање полагања јаја и полагање јаја.

Сива прошарана - једна од првих врста бисерки

Овај рад, изведен са погледом, довео је до разлика између домаћих птица и дивљих сродника.

Карактеристике стена

Пасмине бисерки имају месо које садржи више витамина и минерала од других птица. Укус меса је сличан фазану.У свим земљама се узгаја више од двадесет представника врсте бисерки. Њихов предак је заједничка бисерка. Становник афричких земаља, бисерка, након припитомљавања, дозволио је да се узгајају многе друге расе.

Сибирска гвинеја толерише хладноћу

Име Опис
Сива - сива или сребрно сива Једна од првих раса. Тело је дугачко овално, постављено паралелно са земљом. Глава је лишена перја, боја кљуна је ружичаста. На глави је плавкаста нијанса. На врху пртљажника оскудно перје. Развијена овална крила. Реп је кратак и спуштен. Перје је сиво плаве боје. Павс греи. Тежина достиже два килограма. Мужјаци су надмоћни партнери у тежини, глава је такође већа и наушнице су веће. Полагање јаја је деведесет јаја од по четрдесет пет грама
Вхите Сибериан Боја кљуна је тамна,брада је светло ружичаста.Перје је потпуно бело.Глава је мале величине са великим растом.Врх врата је без перја.Врста има гребен и љубичасти раст на бради.Број бијелих јединки је већи од броја других пасмина у смислу производње јаја.Белци су веома стабилни и издржљиви у хладним климама.Бела има смирен карактер и убрзо добија на тежини.Сибирско месо има лагану нијансу.
Цреам гуинеа фовл Изглед је сличан белом.Али месо има тамну нијансу, као код других врста.Изгубили сте количину сибирског.Добија се као резултат неуспјеха сивог пјегавог развоја.
Плаво Пасмине гвинеје се разликују.Плава гвинеја се назива у вези са бојом перја.Ова врста је мала.Боја перја на врату и дојци је љубичаста.На перима крила налазе се честице беле боје.На доњим линијама се навлаче линије перја.Способан за полагање до сто педесет јаја.Може полагати јаја са црвеном љуском јајета.
Бело-груди Перје на леђима су пегаве сиве боје.Прса су бела.Укус бело грудног меса је сличан пилећем.Овај резултат је постигнут како би се постигао узгојни рад.Веома пахуљасто перје.
Волга бела Боја перја волга беж.Дајте Волги до сто и десет јаја у четрдесет четири грама тежине.Боја меса је Волга бела.Волга је предодређена за хладне климатске услове, али Волга не може издржати претерану топлоту.
Цхубати гуинеа фовл Месо кокоши пилића живи у земљама Африке.БојаПерје су црне и обилато обојене бијелим пјегама. Глава је лишена перја, боја је плава. Добијете један и по килограм тежине.
Гриффон Гуинеа Фовл бодљикаве гвинеје углавном живе у Африци. Има добру издржљивост. Боја перја је различита: плава, љубичаста, црна и бела. Глава птице је проширена високим вратом. Изгледа као врат, а одатле и име. Белоглави бисер је неколико јаја.

Гребенска гвинеја има мало јаја

Пасмине бисерки се разликују једна од друге у многим аспектима.Обична товарница која је постала родитељ свих врста нема фундаментално светло перје. Боја перја је сива са белим мрљама и плавом главом и вратом. Обична гвинеја је иста као и кокаинска гвинеја.

\ т

Карактеристике врста које су настале од пасмине бисерки састоје се од:

  • број јаја по сету;
  • боја перја;
  • климатске преференције;
  • станиште;
  • труп;
  • укус меса.

Птица бројлер има тамно сиво перје са белим мрљама и белом главом, боја кљуна је светло ружичаста. Брзо добијају на тежини и досежу велике величине. Појављују се бројлери од сивог пјегава.

Цхубби Гуинеа Фовл тежи само килограми и пол

Без обзира на пружену негу, различите врсте птица имају различите инхерентне способности. Сибирске и плаве птице имају највећу производњу јаја.

Изаберитенеопходна пасмина треба да се заснива на правцу култивације, тј. на вашем крајњем циљу.

Пружање одговарајућих нега птицама гарантује вам добро месо и велики број јаја. Дакле, није довољно само купити праву пасмину, морате јој пружити одговарајућу његу. Обезбедите бесплатан асортиман и добро опремљену, уравнотежену исхрану. Нису хирове у бризи.