Узгој луковица различитих садница из садница Бов

Узгој поврћа је популаран, укључујући садњу и узгој лука.Ово је једна од уобичајених намирница.Лук садржи комплекс витамина и минерала који позитивно утичу на развој тела.

Екибицхен лук - једна од највећих сорти

Опис сорта сорта екциси

Егзотични лук има своје особине.Узгој лук и одржавање које се препоручује са садњом лука, популарно је међу љетњим становницима и великим произвођачима.

Лук се сади и узгаја како би се произвеле зелене стрелице или узгајао лук.Лук је црни лук, који је недавно коришћен чешће.

Ета пасмина рассветили холандские взросли. Величина лука је просечна, а тежина лука је пет стотина грама. Ако се правилно бринете за садни материјал, можете добити богату и великодушну жетву.Са једним квадратним метром можете добити до три килограма усева уз одговарајућу негу.Не подлеже дуготрајном складиштењу, али има слатки, пријатан укус.

Узгој луковица садњом садница је дугорочан проблемски процес.Ова метода помаже да се добије велики поврће.Да је урод био богат, саднице су засађене у марту.Сетва биљке се састоји од неколико фаза:

  • Прво, купите семе за сетву.Купљен у продавници нијепотребно је додатно лечење и нега.
  • Семе сакупљене из претходне жетве или узете од баштованца су темељито прерађене.
  • Семена су умочена у физиолошки раствор.Сол се узима у малим количинама.Појавице се празна сјемена, бацају се.
  • После фазе одбацивања, семе се пере у мангану да би се убили штетни организми и бактерије.
  • Исперите их под текућом водом и осушите на топлом месту.Семе је спремно за садњу.

Саднице треба да се узгајају у стакленичким условима

Семе за саднице се узгајају у стакленичким условима, а затим пресађују у отворено земљиште.У стакленику морате припремити тло за сијање семена.Припрема локације за сетву се састоји од неколико фаза:

  1. ископати земљиште;
  2. уклањање корова;
  3. оплодити земљиште;
  4. земља треба да буде плодна са ниским нивоом киселости;
  5. Влажити земљиште пре сетве.

Саднице се могу узгајати у кутијама или посебним контејнерима.За негу и припрему земљишта, користити земљу, дивизију и хумус.Излијте земљу у припремљене сандуке и поставите семена тамо.Дубина земље треба да буде око један и по центиметар.

Покријте кутије филмом и проклијајте саднице седам дана, а затим посуду пребаците на свијетло мјесто. Првобитна температура за клијање семена треба да буде најмање двадесет два степена.А онда је температура смањена на осамнаест степени.

Саднице лука су засађене у добро оплођеном стањутло

Карактеристике сорте

Могуће је пренијети лук на отворено земљиште у мају.Четрнаест дана пре преношења садног материјала на отворено земљиште, саднице су очврснуте.Преноси се на балкон или на хладно мјесто.

Пре пресађивања клијавих садница из семена, земљиште на локацији се припрема као за сејање семена.Парцела треба да се изравнава и загртати.Сјетву лук треба разриједити од слабих изданака.

Клијање се врши и преко кохлее.Ова метода клијања сорти се изводи у влажној крпи или салвети.

После извесног времена, проклијало семе је трансплантирано у кутије или посуде.На овај начин, семење расте брже, метода је популарна.

Берба сорти се врши крајем лета.Садња и садња садница су важни процеси за узгој сорте.Начин узгоја сорте из семена је најчешћи метод који помаже да се добије висок принос сорте.

Када се засади севка лук, изложба даје одличну жетву великих лука

.Севка.Опис бриге о биљкама помаже при узгоју усева са великим приносом.

Овај производ је популаран и хитност његовог засијавања никада не губи своју позицију.Узгој лука је важан током зиме и лета.Највише се тражи у зимском периоду, захваљујући његовојимуностимулишући ефекат.

Брига о изложби је скрупулозан посао.Исправно припремљена земља и узгојене саднице сорте омогућују да добијете велику жетву.Након кратког времена, можете узгајати разне врсте лукавица за продају или за личну употребу.