Употреба суплемената у исхрани Свиње

Додаци храни за свиње користе се за повећање стопе узимања животиња. Лекови са и без хормона се користе као основа за додатак за свиње. У одређеним случајевима, антибиотици доприносе брзом расту.

Да би се убрзао пораст телесне масе, свињама се дају биоаддитиви

Опис

Узгој прасади захтева додатак прехрамбених додатака за животиње, при чему се повећање тежине на оброку хране не спроводи брзо. Оне укључују:

  • Лек је амилосубтилин, који се састоји од супстанци које повећавају тежину, смањују масне наслаге и смањују потребу за потрошњом хране.
  • Супстанца етонија утиче на тело на сличан начин. Повећање тежине и смањење потребе за храном. Адитив доприноси развоју у организму свињских киселина које су корисне за људе.

Организовање правилног това прасади доприноси брзом дебљању. Употреба суплемената у исхрани доводи до тога да тело производи специјалне хормоне раста. Антибиотици се дају животињама како би се елиминисале штетне бактерије у цревима и уништили микроорганизми који спречавају правилан раст и развој унутрашњих органа, укључујући и дигестивни систем.

Мора бити укључен у исхрану витамина Д, која благотворно утиче на раст организма животиње. Животиње га добијају ако пасе.

Ходајући на свежем ваздуху, они упијају сунчеве зраке, које су извор витамина. Животиње које се узгајају у стаји, овај витамин се убризгава интрамускуларно. За свиње које се узгајају на слободним пашњацима, неопходно је убризгати витамине, јер је резултујућа количина витамина за њих недовољна.

Свиње које се држе у стаји требају ињекције витамина Д

Употреба суплемената у исхрани повећава обим масе свиња. Андрогени су уобичајени, и ушију се у ухо сваких четрнаест дана ако је то женски хормон, а ињекције се дају мишићу, ако је хормон мушки. Андрогени повећавају тежину животиње. Најефикаснији је начин шивања у ухо. Помаже повећању брзине раста мишића повећањем апсорпције хране.

Честа је употреба супстанци које смањују метаболичке процесе у телу, узрокујући повећање телесне масе. Дају се заједно са седативима.

Употреба антибиотика

Антибиотици се додају у исхрану прасади како би се спријечило појављивање и развој штетних бактерија у тијелу. Који смањују брзину развоја тела. Користе се у исхрани за тов, почевши од раног узраста.

Цела листа лекова не штети прасади и не утиче на укус меса.Изградња това стоке на природан начин, без употребе додатних лекова неће дати прилику да се постигне повећање потребне тежине.Вриједност меса животиња ће пасти, иповећати количину утрошеног новца и времена за повећање тежине свиње.

Додаци и антибиотици не утичу на укус меса, а истовремено повећавају економске користи од расплодних свиња

.

Премикс за крмиво за свиње који се користи у исхрани животиња је комбинована храна која комбинује компоненте које су им потребне за правилан развој. Омогућавају без додатних трошкова да се животињама исхрани минерали и витамини.

Премикси за свиње се користе у условима великог узгоја свиња. Њихова набавка за организацију товних свиња захтијева бригу од узгајивача. Прегледајте састав, сазнајте произвођача. Ако не разумете, консултујте познате одгајиваче или ветеринара. Да би га купили, важно је одабрати премикс са правом композицијом. Састав премикса треба да садржи витамине различитих група.

Посебна пажња посвећена је присуству прасади витамина Д у саставу това, која игра кључну улогу у расту животиње.

Брз тов животиња је обезбеђен због присуства неопходних минерала, витамина и аминокиселина у саставу адитива.