Сорта сорте Амаземент

У 2011. години, нови хибрид сорте таквог грожђа препоручио је његов аутор Владимир Микхаиловицх Биласх као обећавајући. Ова сорта са задивљујућим укусом, високим садржајем шећера и окусом мушкатног орашчића већ успешно осваја своје навијаче и љубитеље. Хибридна сорта грожђа се узгаја крижањем Викторије са Биласх Сурприсе-ом и СП-ом (мјешавина полена). Карактеристике ове сорте грожђа у својој високој отпорности на мраз (до -32 степени) потврђене су праксом у региону Луханск, без чувања грожђа за зиму.

Грожђе Астонисхмент - нова сорта мушката

Хибридна селекција, због које је аутор задобио изненађење, има веома рано сазревање. Поновљено плодоносење у 2012. дало је зрело бобице до 28. јула. Време од појаве пупољака до зрелих, сочних плодова је 90 - 100 дана. Нова хибридна сорта грожђа отпорна на велике гљивичне болести.Висок ниво отпорности на плијесан и сиву трулеж и изнад просјека на оидиум, ови квалитети чине нову сорту траженијом, даје велике шансе да се препознају као љубитељи грожђа.Плод Амазе је наведен у каталозима нових сорти и даје велико обећање, проучава се.

Опис

Опис воћарске биљке са занимљивим именом, одушевљење ће привући многе који желе купити такве саднице. Ово је екстра рано зрела, не покривна сорта отпорна на мраз. Фрост сорте до -32 степени. Односи се на енергичност.

Опис грожђа:

  • облик бобице је овалан, јајолик;
  • бобице су велике, свака тежи 6–8 грама, понекад и до 10–12 грама;
  • пулпа је сочна и месната;
  • укусне особине су пријатне, сортне, имају неколико тонова;
  • четкица је средње дробљива, лепа тежина 0,5-0,7 кг има презентацију;
  • кластери су велики, масивни, имају конусни или цилиндрични облик;
  • љуштење средње дебљине, боје црвене боје, није забележено пуцање.

Разноврсност Чудесност је одлична за сокове

Саднице биљака се добро корењају.Може се пустити на решетку и на алу, с обзиром на њену снагу.Избојци велике растуће снаге, претходно забиљежене винове лозе које дозријевају, пораст је 4 /5. Цвјетови су бисексуални.Обрезивање винове лозе, препоручује се за плодни медијум, до 6-8 пупољака.Опис показује да се може користити у различитим регионима због отпорности на мраз, раних периода зрења, отпорности на болести и високих робних и укусних квалитета.Облици хибрида грожђа Изненађење се може користити као стол за цијеђење сокова.Велике и лепе гроздове ће вас одушевити невероватним укусом.

Опис карактеристичне карактеристике хибридног воћа Амазинг је веома важан.Ово је веома рано сазревање и одличан укус.Имати све ове особине овог грожђа има велику будућност.

Ова нова сорта је представљена заједно са другим перспективним сортама у каталозима 2015 и 2016, они садрже детаљан опис грожђа.У многим ценовницима, ово грожђе, садницеактивно купљене, постоје прве позитивне рецензије резултата.Поред фотографија аутора хибридног, тешког, лепог грозда овог грожђа можете погледати и на видео снимку у Иоутубе-у, и увјерите се сами како изгледа Изненађење у другој години плодоношења у винограду Карпова И.А.под насловом 2015 нове сорте и хибридне форме.