Сорта парадајза јеж Томато

Јеж парадајз је отпоран на болести и производи богате приносе уз одговарајуће услове садње.Украсно грмље, прилагођено узгоју на малим површинама.

Хедгехог парадајз даје издужене плодове средње величине

Како се бринути за јежа

Биљка производи усјев сто и десети дан након садње.Жбун расте до мале величине, достижући стотине центиметара у висину, пружајући прилику за узгајање јежа на балкону у малом простору.

Да бисте узгајали богату жетву јежа, морате почети да припремате вашу парцелу од јесени:

  • да ископате земљу;
  • да оплоди;
  • уклањање корова са парцеле;
  • залити и посути плодном земљом.

Парадајз се сади у претходно припремљеној земљишној мешавини, пошто се саднице не смеју населити на обичном земљишту.Они такође узгајају семена, тако да се гарантује да ће изникнути и ојачати, морате правилно припремити земљу.

Јежеви расту у плодном тлу, које је претходно припремљено на бази земље, органских ђубрива и суперфосфата. Трајање култивације садница је два и по месеца пре садње парадајза у отвореном тлу.

Почетак узгоја садница пада на коње у фебруару и почетком марта.Опис узгоја садница садржи клијавост садница и њихово одржавање у здравом иснажно стање.За узгој сорти парадајза мора се узгајати у сљедећим увјетима:

  1. Топла и освијетљена површина.
  2. Место слетања мора бити проветрено.
  3. Неприхватљиво је садити и узгајати парадајз у дробљењу.
  4. Парадајз воли светлост и храњење.

После два и по месеца, саднице парадајза се пресађују у претходно припремљену земљу на локацији.Прикладна мјешавина тла може се купити у трговини или припремити сами.Да би се правилно узгојио, парадајз треба елемент: калијум, азот, фосфор у умјереним количинама, али је њихов садржај обавезан.

После садње садница, потребно је оплодити подручје, посути мешавином земље и навлажити.Сорте парадајза Хедгехог ће дати усеве после три месеца.

Парадижник Јеж ће почети да дозријева 3 мјесеца након садње у отвореном тлу

Карактеристике сорте

Сорта парадајза сазрева сто десет дана ирасте на стотину центиметара дужине.Могуће је узгајати биљку на отвореном простору методом садње, јер је то најприхватљивија метода за парадајз.Врста бетона је намијењена за ферментацију у необрезаном изгледу, а употреба се прикупља.Парадајз расте у малом црвеном.

Кукавост је присутна у укусу усева.Плод има дугачак облик.Добро развијен јеж на месту и у пластеницима.Јеж је добар за спровођење очувања усева у резаном облику.

Облик јежевог грма је леп, лишће се разилази у различитим правцима, величина садног материјаламали.Да би се правилно бринуо за садњу, потребно је с времена на време пригњечити и одрезати.Тежина сваког воћа у зрелом стању достиже осамдесет грама, структура парадајза је густа, укус је одличан.

Јежев рајчица се назива украсним биљкама.Отпорне су на болести, дају висок принос укусних и лепих плодова.Жетва јежа подложна је дугом складиштењу и транспорту на велике удаљености.