Продаје лук и узгаја их у пластеницима Бов

Многи пољопривредници и вртлари сами узгајају поврће и зеленило, јер је конкуренција за пласирање биљне хране велика. Такође, многи вртлари се не усуђују да кувају лук код куће. Међутим, може се узгајати током цијеле године, на парцели или у стакленику, стално зарађујући.

Зелени лук у стакленику може се узгајати током цијеле године

Продаја лука

Шта треба да знате о пословном плану који се односи на узгој лука? Требало би да студирате квантитативно и квалитативно каква је конкуренција у вашем региону или граду. Зависи од величине коју планирате да спроведете. Такође треба да утврдите стање ваше земље и доступност слободног времена које ћете потрошити на бригу о свом извору прихода.

Пораст лука као бизнис је профитабилан у било које доба године, у зависности од обима производње. Лук је тражен у зимском периоду, у периоду хладног времена и авитаминоза.А цена зеленог лука је два до три пута већа него у летњем периоду.

Да би се зелени лук узгајао и зими и љети, а ваш усјев није патио од временских увјета, потребно је опремити стакленик. Временски услови у Русији у последње време нису стабилни. Повећана количина усева нестаје сваке године због неочекиваних мраза у пролеће. Зими почиње оштро отапање, а онда температура пада у трену. Овде имате недостатак марелица и замрзнутих другихкултуре.

Търговиа продава много връзки на готови пластенките

.

Међу зеленим луком постоје и сорте отпорне на мраз, али ниједна стабилна култура не може преживјети такве флуктуације температуре. Осим тога, зелени лук не воли претерану топлоту, њена пера из ње гори и губи своју презентацију и квалитет. Овде сте већ изгубили извор прихода. Стакленик је саставни дио Вашег пословања - план ако ћете се укључити у велики лук с циљем његове накнадне примјене.

Домаћи стакленици се често налазе на јужном дијелу земљишта, довољно је да покрије жетвени оквир филмом. Али у сјеверним регијама потребно је темељитије загријавање.

То ће довести до додатних трошкова, али ће се ваши трошкови ускоро исплатити. Штавише, ништа вас не спречава у суседству да узгајате друге зеленила.

Мјесто гдје ће се засадити лук мора бити заштићено од пропуха. За простор издвојен за узгој лука одговара свако мјесто. Чак и ако буде ваша гаража или ложа. Главна ствар је створити праву атмосферу.

Зелени лук је веома тражен у зимском периоду

Њега лука

Прихватљива температура за одржавање и раст вашег усјева је осамнаест степени. Редовно и исправно осветљење. Обилно расвјета воли лук, али врућина не прихваћа, ако освјетљење у вашем подручју није довољно, осигурајте га умјетно.

Лук се може узгајати на вишеслојни начин, припремити се за овај посебанормари или полице.Одабране полице прекривене су земљом преко постељине.Након тога слиједи постављање одабраних луковица за садњу.

Укључите унапред припремљено осветљење и поставите у просторију и све остало, очекујте жетву.Немојте превише заливати садни материјал, ако то радите два пута недељно, то ће бити довољно.

Прва жетва ће бити завршена након три седмице, ако су луковице нарасле на пет центиметара, жетва је спремна за продају због њене презентације.Профитабилност продаје лука је непорецива.Али његов изглед и укус морају бити одлични да би ваши производи били конкурентни.

Ако га након жетве пажљиво сакупите у снопове и покријете филмом, изглед робе остаје у изворном облику до тренутка продаје.Прос за узгој луковице за продају:

  • не морате купити опрему за рад са усјевом;
  • лук се лако одржава и жање;
  • он није ћудљив;
  • Употреба лука редовно потврђује њену потражњу на тржишту;
  • он никада не губи потражњу купаца.

Зелени лук може да достигне робу 3 недеље после садње

Да, није све тако ружичасто.Свако пословање захтева одређену инвестицију од произвођача.Новац ћете потрошити на узгој лука у перо или луку.Прије свега, трошкови ће ићи на куповину сјеменки или луковица из којих ћете узгајати луковице или перо.

Ово је самомали део трошкова, главни трошкови ће ићи на опрему стаклене баште. Ако живите у јужном региону, трошкови ће бити нижи. На северу, велики.

Желите да уштедите на нечему ако је буџет ограничен. Нека не буде садни материјал, иначе не можете очекивати обиље од усева. То би требало да буде одговоран приступ, тако да укус и квалитет будуће бербе задовољавају захтеве тржишта и ваша очекивања.

Присиљавање зимског лука је да будете пажљиви и да имате добру опрему у стакленику.​​Пошто зависи од тога како је стакленик опремљен, то зависи од тога какву врсту усева добијате. Зелено перо је веома тражено током зиме и лета. У било које доба године зелено перо је тражено. Али минус је да зими лук није тако распрострањен, а многи производи немају ни укус ни мирис. Тако да зелено перо које се купује у продавници изгледа као да је и само у лето, ја га видим споља, и дистанцирано по укусу.

Ако на тржиште донесете зелено перо, које је дато дестилацијом у стакленику са укусима и изгледом које корисници траже, ваши производи ће постепено повећавати потражњу и ваша репутација ће се повећавати, а тиме и профитирати.

Пословни план за узгој лука на перо у стакленику или луку биће успешан ако узмете у обзир све неопходне трошкове и суптилности. Стога је потребно одобрити пословни план за узгој лука у стакленику на оловци.

План за узгој зеленог лука у стакленику ће бити тражен ако су потребни услови.