Правилан краставац краставац краставац

Неколико пољопривредника има информације о правилном складиштењу краставаца из сорте Ганиккин или других у стакленику или на отвореном тлу, те стога не може повећати принос дате културе.Правилно извршавање ове акције омогућава вам повећање приноса краставаца.

Пасирање је уклањање вишка изданака из краставаца

Опис кварења краставаца

Лепљење краставаца у стакленику сорте Ганиккин или других је процесса причвршћивањем бочних грана краставаца.Ови процеси се формирају на главном стаблу.Њихова подвезица помаже да се повећа принос садног материјала.

У време формирања првих грана, корисне супстанце биљке одлазе у плод. Иначе, јајници се одбацују.Кукање краставаца се врши тако да се хранљиве материје преносе на плод, а не усмјеравају на формирање врхова.

Откривена је занимљива чињеница која указује да додатних педесет центиметара биљке одузимају усев до килограма.Неопходно је правилно вршити штипање краставаца тако да се врши на време, допуштајући воћу да добије витамине и минерале неопходне за раст.

Пасаж краставца сорте Ганиккин или другог у стакленику је најважнији догађај.За узгој стакленика самооплодних сорти, избјегавајући додатне потешкоће у збрињавању садног материјала.Инзбог чињенице да се стакленик одликује ограниченим простором. Због тога, морате знати како да ставите краставце у стакленик, јер постоји дефинитивна шема у овом процесу. Непотребне гране биљке ће довести до појаве претјеране сјене, што негативно утјече на развој краставаца.

Екстра клице морају бити уклоњене, досежући величину од шест центиметара, тако да сачувате биљку и спасите од вишка изданака. Главна стабљика биљке одмах је везана за посебну арматуру или решетку.

Вертикално постоље омогућава краставцима да расту навише, због чега треба да знате како да ставите краставце на начин на који су засађени да засади ову биљку.

На фотографијата е показана процес, които треба да се уклони

Тачно је контролисати раст грмова краставца на следећи начин:

  • причврстити пет листова на сваки чвор;
  • избојци треба уклонити прије него што се храпаве;
  • нежно лишће ломи руком, а грубе се режу ножем;
  • када је раст стабљике достигао плафон, дно је без лишћа и врх је спуштен, стварајући петљу.

Брига за биљке на отвореном пољу

Правилно укисељавање краставаца на отвореном тлу је важно, јер омогућава повећање приноса биљке.Такође постоји секвенца у десној краставацовој слами:

  1. Оставите главну грану, уклоните преостале гране.
  2. Овај приступ је прикладан када имате густо засађене краставце и причврстите их на држач.
  3. Потомци сечени до шестог листа, у потпуностиуклањање се не примењује.
  4. Узмите у обзир чињеницу да главно стабло даје мушки цвет. а на страни се појављују жене. Важно је задржати бочне избојке, одсећи избојке. Дакле, обезбеђујете само-опрашивање биљака.

Ганиккинин краставац, као и друге сорте, треба поделити на четири дела

Облик садног материјала сорте ганицхкина или других сорти које се узгајају на отвореном терену подсећа на пирамиду. Да бисте обезбедили такав поглед, правилно поделите главну трепавицу на четири идентична дела.

Узгој краставца на отвореном пољу указује на то да је у првој стабљици потребно резати пасторке до четвртог листа. Други прстохват и не одсеците лист са јајником. Затим постепено регулишете број листова и јајника.

Узгој краставаца на отвореном пољу или у стакленику помаже да се повећа принос. захваљујући пасинкованииу. Није битно какву врсту култивације радите, било да је то ганицхкина, или било шта друго.