Посебне карактеристике захвалности голубова Голубови

]

Представници пасмине се разликују по незаборавним спољним подацима.Голубови захвалности подељени су у две врсте живахних и декоративних.Дистрибуира се међу узгајивачима због вањских података и способности летења.

Захвалност Голубице има спектакуларан изглед и добре летеће квалитете

Карактеристика

Боја перја голубова захвалности је црвена, јарко црвена и жута.Перје се одликује перјем, које се ставља на потиљак у облику чела.Карактеристично перје појавило се у голубу као резултат селекције, у почетку није било карактеристичне особине.

Голубови ове врсте обдарени су родитељским квалитетима, јајима за излегавање и храњењем младунчади.Поседују летеће способности које омогућавају повезивање голубова са битком.

Печена створења су се узгајала на територији Русије у подручју истог имена.Вредност голубова је способност извођења маневара у лету, који се назива "битка".У данашње време вредност украсних особина голубова прелази лет.

Опис појавности голуба:

  • Снажно тело.
  • Дебело размакнуто перје.
  • Бело перје на глави и врату.
  • Узорак с узорком на перју.

Према локацији чела, голубови су подијељени у насолубес - у подручју кљуна налази се густ аранжман перја, а двокрилни с збирком перја на кљуну и потиљку.

Обичне боје перја захвалности голубови су жуте и смеђе.Постоје представници врсте са пернатим ногама.Кљун птица је уски, а врат је гладак, груди су танке.

Декоративна привлачност појединаца је због њихове пријатне боје перја и дебљине пернатог покривача.

Благодрненска пасмина има претежно смеђу боју.Квалитетна нега за ратнике састоји се у обезбеђивању уравнотежене исхране са витаминима и минералима.

Одржавање клања врши се у посебно конструисаној перадарници.Узима се у обзир локација хранилица, гдје ће птице јести и пити.Одвојено припремљена родитељска зона, узимајући у обзир потребе будућих родитеља.

Голубатник је изграђен у вентилираном, осветљеном подручју, пружајући слободан приступ улици. Голубови се редовно вакцинишу против обичних болести.Углавном се користе вакцине против Невцастле болести и салмонелозе.

Голуби за дан захвалности подлежу обавезној вакцинацији

Вакцинација је предвиђена за голубове од тренутка рођења.Поред редовне заштите птичјег тела и систематског уношења лекова, одржавајте кућу чистом.Обавити редовно чишћење и вентилацију просторија.Одржавајте стерилност посуда у којима стављате храну и сипајте воду.

Голубови требају квалитетну негу како би идентификовали болест у раној фази развоја и имају времена да предузму акцију.

Ратне птице не лете од рођења. Карактеристике љета су наслеђене и захтијевају редовну обуку. Треба да будете опрезни при куповини голубова да бисте идентификовали почетне квалитете лета и чистоћу пасмине.

Мјере за збрињавање врста нису изнимне, оне су предвиђене за бригу о свим голубовима свих раса и правцима узгоја.

Уравнотежена исхрана и квалитетна нега пружиће вам јаке птице са здравим потомством.