Пинк Фламинго: Карактеристике рајчице

Избор парадајза за садњу је незгодан посао: у трговинама и на тржиштима, очи се разилазе при погледу на луксузни асортиман сорти.Свака сорта има своје методе завођења: неке су укусне, друге су задовољне величином плода, у трећем парадајзу постају посебно лепе и сочне.

Ружичасти фламинго парадајз се истиче међу свим овим лепотама са деликатним љубичицама.Њихов раст је тежак.Ако се неки парадајз мора повремено залијевати, онда ће морати да се брину о ружичастим парадајзима.Резултат ће бити изнад свих очекивања, тако да се нервне ћелије неће изгубити.

Пинк Фламинго - парадајз изузетног укуса

Савети становницима летњиковца: у јаким мразима, саднице парадајза се могу сачувати одвођењем у кревет.

Пинк Фламинго: лепе особине

Када дође време за избор сорте, карактеристике раста грмља, величина плода и време сазревања, принос и отпорност наболести.Сумирајући одговоре на ова питања (у наставку), можемо рећи да Пинк Фламинго има добре шансе да постане омиљена сорта.

 • Грмље неодређеног типа - расту до 1,2 - 2 метра у висину и требају ослонце и подвезице.
 • Плодови сазревају не прерано и не прекасно: у просеку, берба се може организовати после 100 дананакон првих изданака.Често парадајз сазрева десет дана раније или касније.
 • Парадајз ужива у величини - велики и тешки, уопште не мали, а свакако не трешња.Тежина воћа варира од 200 до 450 г.
 • Облик парадајза: у облику шљиве, са грлићем, ружичасте или благо тамније боје.
 • Нећете се жалити на укус Пинк Фламинга: веома је сладак и сочан.Ружичасти парадајз и свеже поједе, а ако се распадаш у салати или скува сос, онда ћеш лизати прсте.Иако се плодови сорте не могу назвати малим, често су конзервирани и од њих чине сокови невероватног укуса, који су инфериорни у односу на црвене сорте.
 • Грмови добро расту на отвореном терену иу стакленику.
 • Принос се не може назвати обилним, али не можете ни назвати скромним.
 • Отпорност на болести у поврћу нема жалби.

Једно розе стабљике могу нарасти до 2 м

Продуктивност, тежина плодова и друге карактеристике зависе од спољног фактора:његу њених мајстора.Неправилна нега може уништити стојећи парадајз.

Снаге и слабости

Уз све врлине, Пинк Фламинго није био без својих недостатака или двосмислености.

Обично од 5 м2 уклони од 5 до 10 кг воћа.Неки вртлари ће с правом сматрати такву оскудицу усјева, други, узимајући у обзир величину воћа - прилично обилно.

Семе парадајза су мале и високо клијају 6 година.

Недвосмислена предност сорте је у његовојтранспортабилити. Парадајз је густ, савршено одржава дуг пут. Када се правилно складиште, могу стрпљиво да чекају до два месеца и сазревају, ако је потребно.

Још једна не мање важна предност је отпорност на различите врсте болести, укључујући већину гљивичних инфекција и Фусариум. То не значи да можемо занемарити превентивни третман грмља.

Пинк Фламинго Вариети Фруит Сизе

Главни недостатак је "хировитост" сорте.

Он може да толерише температурне флуктуације неко време, недостатак воде и влажности ваздуха, али стрпљење има границе, и ове границе су кратке за Пинк фламингос. Стога ће парадајз морати пажљиво штитити од климатских промјена.

Минус мање: љубав према рајчицама за пуцање.

Савјети за узгој

Пинк Фламинго је захтјевна биљка. Морају се испунити следећи услови да би грмље постајале високе, обилато доносиле плодове и не би биле болесне.

 1. Одаберите плодно тло за саднице или добро оплодите земљу. Земља би требала бити лагана и врло добра ако су се овдје узгајале махунарке или мрква прије парадајза.
 2. Семе се претходно третира за болести, остављајући натопљену посебном отопином. У међувремену се припремају контејнери - касете, резане пластичне боце, чаше, фиоке, све са дренажним рупама. Сипајте земљу, влажите, садите семена и покријте их филмом. Сијано од марта до првогу априлу, не касније од 60 дана пре трансплантације.Пре марта, семена нису засађена, јер у супротном могу прерасти.
 3. Биљка преферира температуру од 25 степени Ц, која се постепено може смањити појавом клице.Када је биљка проклијала, боље је уклонити филм.Вода редовно, али не обилно.Осветљење у првој фази раста не би требало да буде превише светло.
 4. Роњење на садници се врши када се на садницама појаве два листа.Парадајз се обично преноси на стално место боравка средином маја, када су саднице старе два месеца.Између грмља остаје у просеку 30 цм, између редова - до 70 цм.
 5. Лусење и лупина могу се засадити парадајзом, повремено косити и малчирати земљу.
 6. Грмови, две недеље након пресељења на отворено тло, први пут се хране амонијаком или фосфатним ђубривом.У будућности, додатно храњење се понавља 2 - 3 пута.Парадајз позитивно реагује на органске додатке, који укључују птичји измет и дрвени пепео.
 7. Биљка може бити болесна од хладне воде, зато их топлим и пожељно залијевајте у зору или са почетком вечери.
 8. Са растом грма, формирају стабљику, исецкају посинке и праве подвезице и потпоре.Парадајз брже сазрева и биће већи ако на биљци не остане више од 5 четкица.

  Плод Р. Фламинго одликује мали број семена

Када расту Пинк Фламинго, обратите посебну пажњу на стање тла, температуру и заливање.

Болести реткоузнемирите грмље, макар само због немара власника.Ако приметите црвенкасто смеђе мрље: то значи да парадајз треба хранити.Сакупите слатки усев парадајза у неким регионима до октобра.