Парадајз Вариети Беар Пав Томато

Многи вртлари воле ову врсту парадајза и преферирају ове дивове међу осталима. Овај разред је пријатан за оне љетнике који ретко долазе у земљу. Сорта је изузетно лака за раст и то је велика предност. Вртлари хвале овај парадајз за пикантан укус и непретенциозност у култивацији. Све што вам је потребно је да понекад нахраните, везете и напијете воду.

Плодови сорте медвеђа шапа - велики и густи

Ова сорта је за људе који не раде често у својим дахама или који немају начина да проведу много времена на својим баштама.

Опис сорте

Беар Пав изгледа бујно и богато. Овај парадајз је добио ово име јер је даљински обликован као медвједа шапа. Отуда име. Варијација медвједа Пав Медвједа не смије бити више од једном тједно. Ова биљка се не боји суше. Плодови почињу да сазревају касно. Парадајз сазри у 100 дана од тренутка када су посађени. Биљка достиже висину од једног метра. Али ако је засађена здравим садницама, биће већа. Понекад досеже висину од два метра

Медвјеђа шапа има осебујан облик лишћа. Облик ове сорте је раван и округли. Вртлари кажу да из сваког грма, ако узгајате парадајз у правим условима, можете прикупити од десет здравих плодова.

Ови парадајзи имају боју малине. Облик је округлог облика. Ту су и овални. Алито је ретко. Имати меснату пулпу. Ако правилно заливате грмље, онда ће парадајз имати слатки укус. Понекад са киселим укусом. Ова сорта се не боји хладноће и вјетрова. Парадајз не пуца, као и многе друге врсте парадајза. Морате направити снажну подршку, јер су плодови ове сорте велики. Маса плодова достиже 700 грама. Вртари кажу да је ова сорта веома продуктивна.

Беар'с пав пинк

Један грм даје око 30 килограма парадајза. Ови велики парадајзи могу се јести за салате и разна топла јела.

Опис и узгој сорте

Саднице се производе крајем марта или у априлу. Ако правилно заливате ову сорту, добићете прави усев. Беар Пав толерише сувоћу.

Прво су направљене саднице. Тло треба бити добро припремљено. Требаће ти земља са хумусом. Вртлари препоручују кориштење ријечног пијеска за олакшавање тла. Саднице треба залијевати умјерено топлом водом. Земља се једном недељно отпушта, пажљиво како не би оштетила раст.

Семе парадижника Медведи шапки

У мају, морате започети трансплантацију. Земљиште треба загрејати. Земљиште треба пажљиво отпустити и оплодити. Грмље не треба густо садити. Јер ако су сувише близу, то може довести до смањења приноса и разних болести.

Ова сорта се одликује јаким грмљем. На њима треба формирати неколико стабљика.

Жбуну је нужно потребна подвезица, јер она јестевелики и висок у природи. Везивање је неопходно да се грм не ломи или деформише.

Нема потребе за често заливање ове биљке. Прилично систематски обилно залијевање. Важно је придржавати се исправне дозе. Јер, ако често заливате, то ће повећати влажност и довести до пуцања парадајза. Постоји једно правило које се односи на све парадајзе. Они воле мокро дно и суви врх. То јест, залијевање треба обавити испод корена, тако да су плодови сухи. Вртлари препоручују да у касним поподневним сатима и одмах по ноћи биљка треба да има суво лишће. Важан је за добар и правилан развој сорте. Управо због дубоког кореновог система, ова сорта се мора редовно залијевати. Али то треба урадити у изобиљу. Правилно залијевање ће вам пружити пуну и велику жетву.

Садња садница у отвореном тлу

Ако рационално систематизујете храњење и компетентно залијевање, онда ћете сигурно имати одличну жетву. Вртлари свјесно обраћају велику пажњу на ове двије точке.

Разлог лежи у присуству многих сухих састава. Требало би одмах да покажете да се укус не приказује, али је ипак потребно много бриге за биљку. Услови узгоја за ову сорту парадајза нису посебно различити од других сорти. Мораћете да се ослободите корова и орати земљу. То је пожељно урадити између заливања парадајза. Онда само мудро оплодите и нахраните своју биљку, и она ће вам захвалити лепи итасти харвест.

Летни становници хвале ову разноликост јер имају висок имунитет.

Кластер кластера Медведова шапа

Примена култивара

Ова врста привлачи почетнике вртлара са занимљивим именом, као да обећава огромну величину парадајзас медвјеђом шапом и нечим слатким, јер медвједи воле слатко.Ови парадајзи су такође вољени од искусних вртлара који су се често бавили разноликошћу Беар Пав.Име је заиста необично за парадајз.Али много боље.Овај парадајз је познат по својој сочности и импресивном изгледу.Месо је месо.Сам плод је тежак и погодан за продају на тржишту.Има одличну презентацију.Само гледајући на плод сорте Папе медвједа, који је зрео и испуњен тамноцрвеним бојама, може се осетити његов слатко-киселкаст укус, који оставља хладан и кисео окус.Јуици парадајз никога неће оставити равнодушним.

Плод от сортата в одделку има много окусите пулпе

Примерно за:

  • свързани употреба;
  • салате за кување;
  • припрема воћних напитака и сокова;
  • кување тестенина;
  • припрема конзервације, итд.

Многи вртлари бирају овај парадајз за воћне напитке и разне врсте парадајза.И заиста је варијанта Беар Пав погодна за ово што је више могуће.На било којој летњиковац, на било којем кревету, практично код било ког вртлара можете наћи ову сорту.

Ако га користите као парадајз, његов укус је врло специфичан и благо киселкаст.

Принос сорте је веома висок

.

Ово је карактеристичан детаљ укуса који је својствен овој сорти. Сокови и разне салате се праве од ове сорте.

На пазара, този парфум продава добро и е по-повъвченно заради своите големи и възможни размери. Ови парадајзи нису само тешки и имају бујни облик.

Отпорне су на разне неповољне временске услове. Посебна предност ове сорте је тврдоћа плода и отпорност на шок. Ова класа се у основи не гужва и не пуца од удараца. Ако плодови падну, они остају лепи на изгледу и не пропадају. Идеалан је за продају и за личну потрошњу.