Особине нојске рехе Острицхес

Амерички ној је неплодна врста птица. Станиште нојева је постало Јужна Америка, а птице сличне њима живе у Африци. Овај визуелни идентитет ствара осећај сродства који још није доказан.

Нанду - Острига из Јужне Америке

Карактеристике обрасца

Ној нојев живи у суптропској климатској зони. Према историјским и историјским изворима, амерички нојеви су познати још од КСВИ века. Ове птице су живеле у великом броју са Индијанцима.

Разлике између афричких нојева и Нандиног ноја укључују:

  • Дужина тела. Нанда је два пута лошија од афричког ноја. Рхеа раста досеже само један и по метара висине.
  • Нанда је прекривена перјем, а врат ноја је лишен перја.
  • На свакој шапи Нанду има три прста, а Африканац само два.
  • Они трче спорије од својих афричких колега.

Нанда не може да лети. Када трче, користе крила као средство за одржавање равнотеже и начин заштите (захваљујући оштрој канџи на њима). Способни су убрзати до шездесет километара на сат. У природи су положили способност да добро пливају, а јаким струјом прелазе водени простор.

Разлика од осталих птица је њихов крик. Звук ноја је веома сличан гласу мачке.Глас птица се користи током сезоне парења. Име долази од карактеристичног звукашто је у складу са њиховим именом.Такође, птице користе сиктање како би застрашиле непријатеља или упозориле своје ближње на могућу претњу.

Нојеви Нанда трчи брзо и зна како пливати

Саване или планински терен постали су њихово станиште.Све зависи од подврста.

Такође су чести у земљама Немачке.Њихова стока не прелази стотину грла, формирана су тамо вештачки и лако прилагођена локалним условима.

Нандина витална активност се обавља углавном током дана.У условима претерано вруће климе, птице преносе своју активност на вечерње доба дана.

Јата птица укључују тридесет јединки и мање.Ова врста изузетно цени свој лични простор, не толерише друго јато блиског налаза од својих рођака.У једном паковању, претежно један мужјак или два.Ово је директно повезано са величином паковања.Један мужјак може оплодити седам женки.Главна карактеристика је да мужјаци самостално инкубирају јаја и шетају млади нојеви.У квачилу може бити до четрдесет јаја које се излегну до два мјесеца.

Птице живе у истом јату с другим врстама животиња, тако да штите себе и своје сусједе од напада предатора.

Мужуусиј Нанду помешал потомство

Значениа

смалл цреепинг.Вода у нојевима се помера.Њихова природна особина је вештинадовољно дуго да постоји без воде.

Не постоје тачне информације о предиспозицији нанду-а за било коју врсту птице.Они се називају нојеви, али ова предиспозиција изазива сумњу код других специјалиста који их проучавају.

Позната је тачна информација да је Нанда настао пре неколико стотина година.И вероватно је да су нојеви прогенитори свих доступних птица.

Чињеница је да су амерички нојеви конзумирали Индијанци.Такође, ној Нанда је тражен због перја и коже.

Млада Нанда

Птице су данас припитомљене и постоји опасност од изумирања врста.Пошто птице често убијају пољопривредници чије земље су погођене акцијама нандуа. Претјерано ловљење врсте угрожава становништво.

Карактеристике ове врсте и њихова тајанствена историја чине ову врсту занимљивом и за аматере и за гледаоце те врсте.

Одржавање дома не захтијева прекомјерне трошкове, птице су непретенциозне у њези и узгоју.