Опис степена репе египатског стана Цикла

Египатска равна репа је обдарена комплексом корисних супстанци, а њене спољне карактеристике разликују сорту од других врста.Узгој сорти је сличан другим сортама.

Египетска плосната репа се разликује од других сорт в форми

Описание на сортата

Екстерни карактеристики на сорта описуваат египатската репа с бордо цвето воће,који у пречнику достиже седамнаест центиметара.Облик плода је раван.Укус поврћа је нежан и сочан. Тежина једне репе достиже пет стотина грама.У погледу сазревања Египћани припадају средњим сезонским сортама. Сорта је отпорна на топлоту и на неке болести.Принос производа је висок, сетва семена се врши на дубини од три центиметра.

Сетева е следва:

  • избери места без сенки;
  • Ако се сетва врши семеном, она се меша са спанаћем да би се смањио развој корова.

Узгој сорте се не разликује од садње и бриге за друге сорте.

Египатска плосната репа расте на не-засенетите површине

Нега за сорта

За правилно организирање на обработването на растлина, треба да се посејват от април дојунеПре сејања семена, потребно је да их припремите - одбаците их.Сјеменке су одабране по величини и натопљене у раствор мангана.Након ове процедуре, биљка се пере под водом и суши.

У зависности од ваших преференција, можетесијати или садити биљке. Када су саднице посађене на парцели, постоји мања вјероватноћа губитка приноса. Од јесени почињу да припремају земљу, копају је и оплоде. Саднице расту у стакленику или у стакленику. И после месец и по дана засадили на припремљеном месту. Где ће за два месеца репа попустити.

Даља брига за садни материјал у Египту састоји се у отпуштању земље, заливању парцеле и ђубрива. Пошто Египћанин није отпоран на све болести, неће бити сувишно третирати биљку од штеточина. Третирани коренски систем и грм.

Ђубрење и прерада се обављају у облачно време како би се избегле опекотине на биљци, ако ђубриво погоди воће или грм.

Египћани се не разликују у бризи од других врста, можете добити жетву уз поштовање основних правила за бригу о репи.