Опис сорте купуса Колобок купус

Бела купус припада сорти касног сазревања и има висок принос.Постројење је хировито у погледу климатских услова и нивоа влажности.Проблеми у расту биљака почињу кршењем тражене стопе.Упркос овој сорти карактерише дуготрајно складиштење.

Колобок купус има добри очувани квалитет

Бели купус Колобок

Купус негативно реагује на неплодна тла и недостатак влаге.Може се дуго чувати и чува свој укус.Ако се брига обезбјеђује исправно и климатски услови доприносе расту лепиње, онда се усев може уклонити у количини од десет килограма по квадратном метру.

Тежина сваке главе достиже пет килограма.Они су велики и округли.После стотину и педесет дана од тренутка сетве семена, они стижу до своје зрелости.Листови купуса глатки.Сорте укуса су слатке и пријатне.

Спољни слој листова белог купуса је зелен, а унутрашњост бела.Сорта је здрава и храњива.Једнако важна предност сорте је.да је отпоран на болести врста.Стога, у његовој бризи нема потребе да се користе различите хемикалије које трују штеточине и елиминишу болести, често утичући на укус.

Опис сорте и њена култивација је подвученаширину примене производа са дугим роком трајања. Сорте садње се препоручују за почетак у априлу. Купус се трансплантира у земљу у доби од два мјесеца. Брига се састоји од узастопних акција:

  • Правовремено уклањање и отпуштање тла.
  • Често и умјерено залијевање.
  • Додавање феед-а.
  • Прерада и берба лекова.

За правилну култивацију и богату жетву, посадите ф1 лепињу након махунарки, житарица, лука и краставца. Испуњавање норми плодореда доприноси очувању плодности тла и добијању приноса производа Ротација усева зависи од отпорности биљака на болести и његовог раста.

Гингербреад ман ф1 се односи на хибридне биљке које узгајају узгајивачи. Овај хибрид формира полуодигнуту розету са листовима док расте. Висина сваког садног материјала је тридесет четири центиметра. У пречнику расте до педесет центиметара.

Показује укус производа. да лепиња ф1 нема горчину у укусу. Чак и након дугог рока трајања купус не губи свој укус.

Колобок купус расте у хладним регијама

Гингербреад ф1 расте боље у средњој стази или у сјеверним подручјима него у јужној са сушном и врућом климом. Главна пристрасност у бризи о лепињи је благовремено и обилно заливање и ђубрење неопходних ђубрива. Обнављање се врши ретко, али је исправно да се глава правилно развија и расте равномерно и сочно.

Прво, бела лепка ф1 треба кратак светлосни дан, након чега траје до осамнаест степени дневне светлости. Ако постоји потреба, треба организовати вештачко осветљење. Недостатак светлости доводи до закривљености облика поврћа и оштећења читавог усева.

Када се саднице узгајају, ф1 зечеви се чувају на температури од осамнаест степени све док се не појаве први избојци, а затим се индекс спусти на осам степени током пет дана, тако да се саднице не смеју извлачити да расту. Залијевање садница је умерено.

Узгој белог купуса

Опис сорте купуса нема посебне разлике у збрињавању купуса различитих врста. Главно је да се благовремено залијепи, оплоди, коров и трансплантира у отвореном тлу.

Усклађеност са дужином дневне светлости и температурним условима такође игра значајну улогу у бризи о колобок ф1 сорти и другим врстама белог купуса. Ране сорте засађене су у априлу. Брзо преживљавање се може постићи ако се биљка пресади у вечерњим сатима или у облачном дану.

Съдържание се съхранава на нај-болен начин.Првих седам дана пресађене саднице се залијевају из прскалице водом два и три пута дневно. Саднице се саде тако да се доњи слој додирује са земљом. Да би се трансплантирана биљка прилагодила, треба је притениат први пут.

Колобокове саднице треба засадити на засјењеном мјесту

Првих неколико седмица, учесталост заливања биљке је три пута подана, а затим сведена на једном недељно.Свако залијевање треба бити попраћено отпуштањем тла како би се омогућило да коријење дише.У исто време опљачкао је парцелу.

Учесталост оплодње је три пута током читавог процеса раста.Прва исхрана се врши двадесетог дана након садње.Друго облачење разреда се врши за десет дана.

Органска дјубрива или сложена ђубрива треба да се користе као храна за животиње.Можете их комбиновати у правилним пропорцијама.Прве две облоге најбоље се раде помоћу органских сировина.

Култивација ф1 лепка није тешка, довољно је бити методичан и извршан у раду са вашим садним материјалом.Током периода формирања главице купуса, заливање се повећава, само на основу тога што је количина тог заливања такође испуштена.У супротном, повећање треба урадити веома пажљиво, како не би дошло до пуцкетања лепиње ф1.

Узгој бијелог купуса у нашем кампу је популаран, тако да за многе пољопривреднике правила за бригу о биљци нису нешто чудно.Бели купус је хладно-отпоран.Напротив, не воли претјерану топлину и дуги свјетлосни дан.Стога, током његовог раста, биљка редовно притениут.

правила за негу усева:

  1. Култивација се најбоље обавља узгојем.
  2. Први пут након пресађивања садница, често заливајте.
  3. Раздвојите храну три пута током целог процеса раста.
  4. Користите органско ђубриво.

Бели купус је биљка која садржи комплекс корисних супстанци и минерала. Употреба ф1 ​​лепка у кувању је широко распрострањена. Користи се за кување врућег блиуа, првих јела и салата, као и за очување.

Дугорочно очување производа омогућава вам да га узгајате у великом обиму и да не бринете о продаји производа на тржишту.

Погодан температурни режим за узгој биљке по дану је осамнаест степени. ноћу, осам степени. Биљка толерише мраз до минус шест лакше него температуре изнад осамнаест степени Целзијуса.

Да бисте добили обилну жетву, морате се придржавати свих неопходних норми о бризи биљака.