Опис грожђа самбе

Грожђе сорте Самба је издржљива и отпорна биљка која је у стању да се одупре зимској хладноћи.

Самба - укусна, лепа сорта грожђа отпорна на мраз

Опис сорте самбе

Грожђе врсте самбе може да расте у условима повећаног мраза.Самба има високу отпорност на гљивичне болести.Међутим, друге врсте биљних болести не узвраћају ударац, према процјени квалификација, отпорност на плијесан је седам.

У овој врсти грожђа младице расту великом брзином.На трећем делу зрело је вино.Жетва сазрева у раним фазама.Трајање зрења усјева је сто дана од времена вегетације.

Репрезентациа на вида се отнаса на самопрасане сорти грозда. Густина пуњења гомиле бобица је просечна, тако да облик гомиле добија издужени заобљени облик, тежина једног је пет стотина грама.

Грожђе је малог формата овалног облика.Имају тежину од око десет грама и имају природну сочност бледо црвене боје усева.Укуси окуса имају сочан и пријатан укус и мирис.Сорта добија се кроз рад оплемењивача.

Међу карактеристикама сорте су концентриране:

  • Сорта биљака је хибрид.
  • Садржи велику количину шећера.
  • Усјев не пуца и није оштећен.инсекти.
  • Производ је подложан дугорочном транспорту и складиштењу.

Изворне сорте, чије је крижање омогућило добијање биљних врста, су Талисман и Оригинал.

У зиму, Самба подноси тешке падове температуре

Карактеристике форме

Разне врсте самбе могу расти у условима повећане хладноће. Сорта је у стању да се одупре гљивичној болести, али не и свим врстама спора. Отпорност грожђа на болести није у потпуности проучена, па је немогуће тачно одредити које друге контроверзе самбе гљивица могу изазвати.

Избоји из сорте снажно расту и пружају великом жетву летњи становник. Вино грожђа готово потпуно сазрева. Уз одговарајућу негу, грожђе је способно да произведе усев после стотину дана од времена вегетације.

Самба сакупља глатке, униформне плодове. Укусне квалитете самба разреда захтијевају од љетњих становника и популарне међу бројним потрошачима.