Може ли се псећи с мачком?Ферретс

Травњак је прилично избирљива животиња, са својим навикама и навикама. Када одлучите да имате егзотичног љубимца, морате одмах размотрити да ли се ваш мачак или пас може слагати са ласицом.

Мачка и ласица могу нормално да коегзистирају, али могу да се сукобљавају

Женке и кућни љубимци. Понашање

Сваки љубимац има свој карактер и карактер. Ако се ваш пас или мачка понашају смирено према вама, то уопште не значи да они можда неће показати агресију према творби.

Феррет и глодари

Важно је запамтити да стицањем ласице покрећете дивљу животињу, засновану на инстинктима. Чак и ако је животиња коју сте купили њежна и љубазна, то уопште не значи да исти феррет неће ловити домаће глодаре.

Напад на глодавце од ласице је инстинкт. У дивљини, пси се хране мишевима и малим птицама, кукцима и прашкастим црвима.Стога, кхорем може да види домаће глодавце као плен. Чак и ако ласица не поједе заморца или хрчка, то може проузроковати значајну штету малом љубимцу - грицкањем или гребањем.

Творови су предатори, њихов мирис може изазвати стрес код малог глодара

Зато су ферретиније најпогоднија компанија за:

 • Заморци.
 • Хрчак.
 • Чинчиле.
 • Зечеви.

Све ове животиње су под стресом због мириса полака. Зато размотрите садржај сваке од њих. Ћелије треба да буду у различитим собама и да имају малу мрежу. Не покушавајте да своје пријатеље држите пријатељима - све је то препуно повреда.

Феррети и пернати

У дивљини, мале птице улазе у исхрану животиње. Стога, ако држите мале птице код куће:

 1. Папагај.
 2. Канарски.
 3. Титмоусе.

Онда их треба изоловати у различитим собама. Инстинкт ће гурнути вашег љубимца у лов на птице и то може довести до тужних посљедица.

Ако код куће држите велике птице, будите опрезни, то може бити и опасно, али обратно за пакао.

Феррет воли да лови птице

Рептили

Не заборавите да будете опрезни ако у вашој кући постоје рептили. У прехрану ових животиња улазе жабе, змије, жабе и гуштери у дивљини. Стога, држите ове љубимце на удаљености. Ограничите приступ вашег љубимца у подручје гдје су плазавци пљачкани или претворени у плен.

Пси и мачке

Пси и мачке могу да живе на истој територији као и преци. Ако сте донели ласицу, пажљиво пратите све кућне љубимце у вашем дому пре него што их представите.

Хорус је врло разиграна животиња, а ако сте је купили када већ постоји мачка или пас у кући, немојтевреди оставити овај пар без надзора. Феррет и мачка могу се играти и наносити штету једни другима.

Женка и мачка могу живјети у савршеној хармонији

Није да су те животиње агресивне, то није тако, може битичисто индивидуалне карактеристике природе животиње.Обично власници животиња тврде да се ласица и мачка добро слажу.

Мачка која је уморна од животиње (ако је њен карактер пријатељски расположен) једноставно се неће играти с њом и отићи на сигурније мјесто гдје га неће досећи.

Одрасли трубач наставља да се понаша прилично заиграно, задржавајући ту навику до старости.

Ако су инциденти између ових животиња могући, онда је једина ствар која може изазвати сукоб разиграност.Играно на животињи може случајно загристи кожу и мачка ће бити узнемирена.У таквој ситуацији, мачка може озбиљно да повреди животињу са оштрим канџама.Стога, све игре животиња морају се одвијати под вашим надзором.

Пас се савршено слаже са овом егзотичном животињом.Најчешће их пси доживљавају као своје штенце и настоје да се брину, издрже и издрже разиграно расположење.Псећи убоде пса стрпљиво, а ако се уморе од тога, пажљиво га разумију.

Пас третира ласица као штене и стрпљиво се игра с њим

Неке пасмине паса узгајане су посебно за лов лисице и мале животиње. Стога остављајући животиње саме без надзора.треба да буду свесни своје природе и инстинкта.64Када сте управо довели новог становника у свој стан, гдје већ постоје друге животиње, немојте журити да их одмах упознате.Покушајте да неко време остане само у соби.Два до три дана ће бити довољно.Животиња ће постати упозната и тада ћете моћи да их представите у познатом окружењу.

 • После изласка, покушајте да не остављате животиње саме.Чак и ако имате мирољубиве становнике куће, није познато како могу реагирати на појаву нове животиње у свом окружењу.
 • Ако нисте сигурни да ваше животиње и твор могу створити пријатеље - немојте ризиковати.Не купујте животињу ако сте у недоумици.Биће хуманије да се не набави егзотична животиња, а онда можете избећи многе проблеме.
 • Ако се ипак одлучите да имате ласицу, добро размислите и анализирајте понашање и карактер који живи у вашој кући.

  Ако, по Вашем мишљењу, можете да се носите, покушајте да животињу учините удобним и сигурним.