Крзнени капути од вриједног зеца Река Раббитс

међу крзненим капутима у смислу цијене и квалитете данас је демократски зец крзно Рек.Главна предност Река је да чак и са веома густим и кратким крзном, има уједначен водич, длачице и длачице.Дужина косе је 1-2 центиметра, што је много мање него у свим другим пасминама.

Коже Рек зечева се користе у природном облику

Када се носе, различити производи задржавају своју мекоћу и изглед.Већина других балона има водилице и штитнике који су много издужени, тако да се крзно брзо излаже.

Изглед пасмина Рек

1919. године у Француској су се први пут појавили краткодлаки зечеви.Захваљујући необичном и вредном крзну названи су "Цастор Рек".Слично браон боји дабра, и свиленкасто са чинчилом, зато је краљ даброва.Краљевски зец је прекривен недоминантним геном, тако да је кратка и мекана крзна као плиш.Стицање популарности дечјих играчака од крзна меке зечеве пасмине Рек.

Интересантна је чињеница да се код узгоја Река с обичним дугокосим зечевима у првој генерацији, гомила свих зечеваРек је потпуно различит.Мало касније, пасмина патуљака Рек је почела да се размножава у Немачкој.Скупа кожа може се наћи иу Шпанији, али углавном због јефтиних сировина које се сада производе у Кини.

Има више од 20 нијанси крзна Рек зечева, захваљујући крижању са различитим пасминама.Најпознатије се могу препознати: хавана, чинчила, плава, рицинус, црвена, агоути, итд. Краткодлаки пасмини, чије је крзно слично изворима вриједних животињских врста попут сибирске вјеверице и чинчиле, и даље се активно разводи, јер постоји велика потражња за таквим производима.

Рек зечева крзна има више од 20 нијанси

Опис крзна

Сам по себи, различити патуљасти зечеви Рек имају дебели и уједначени слој,расте окомито на покривач. За разлику од обичних зечева, Рекови зечеви расту само 1–2 цм у висину и вертикално. Стога су својствени знаци патуљастих стена изражени због кратке коже.

Пиле су стриктно равне, и не леже или коврчаве.Вуна не треба да буде сувише мршава и оскудна, одмах се треба вратити на жељену позицију након што га милује рука.Блага валовитост може бити само на клину врата и на стомаку.Узгајивачи зечева кажу да ће, ако је клин глатка, вуна на тијелу сама по себи бити квалитетна.

Коса зечева је изузетно свиленкаста, мека и еластична, сјајна на сунцу.Најчешће боја комбинује неколико боја: бела,смеђа, црвена, црна.Права боја крзна је од задимљеног плавог до црног.Иако се производи из Рек-а сматрају релативно демократским, у стварности расте прилично скупо.Да би све природне особине остале непромењене, неопходно је пратити топлотно-заштитне особине крзна, помпе, сјајности и особина длаке, отпорност на хабање.

Коса зечева је свиленкаста, мека и еластична

И такође се труди да правилно држи зечеве, да прати време клања, да прати сва подручја вуне.У овом случају, крзно ће задржати своју вриједност и густоћу.С друге стране, својства топлотне заштите и отпорност на хабање, помпа и сјај косе зависе од густине крзна.Уосталом, стајање крзна је главни комерцијални задатак произвођача.

Предности и недостаци краткодлаког Река

Главне предности крзна Река:

  • луксузни изглед;
  • униформна и густа гомила;
  • природна боја;
  • лаки производи;
  • водоодбојна;
  • основа за друго крзно.

Крзно је заиста елегантно и елегантно.Свиленкаста, деликатна и густа.Сви слојеви косе су исте дужине и униформи, па се чини да је зец уредно подрезан.Остале пасмине зечева имају длаке различите дужине и присутан је бијес.Прекрасна природна боја крзна, неколико десетака нијанси за сваки укус, а оригинална плава боја је предивна.

​​

Рек Раббит Фур Цоат

лака, топла, крзна, тако да су разни крзнени капути прикладни и за дјецу и за старије особе. Топлота није нижа од крзнених капута од нукле и мутона. Понекад се кожа краткодлаких зечева користи за имитирање других скупих животиња, као што је чинчила или сибирска вјеверица. Висока особина крзна за одбијање влаге омогућава да носите крзнене крзнене зечеве у свим временским увјетима.

Формални недостаци крзна кунића могу се приписати просечном трошењу и раскиду у односу на друге пасмине и, према неким скептицима, несигурности порекла на територији бившег Совјетског Савеза. Средином 20. века транспорт кунића преко немачке границе је био строго забрањен.

Совјетски биолог Серебровски, враћајући се кући из научне мисије, превезао је драгоцјени генетски материјал кроз царину - прешао је Рексовог зеца са другом пасмином која није била забрањена за извоз. Зечеви, које су цариници видели, заиста нису били слични забрањеним, али, умножавајући се, у другој генерацији сви су се светли знаци Рекса почели појављивати код појединаца.

Комерцијални производи Рек Раббит

Оригиналне ствари од краткодлаког зеца

Познато је да је последња руска породица краљева изабрала крзно зечева за квалитет. Данас чак ни селективна модна жена неће бити равнодушна према разноврсности боја на Рек бунди, разноврсности стилова, завршних обрада и модела. Купци воле традиционалне крзнене капуте и модерне производе.

Стога се не продаје самокрзнени капути, кратки крзнени капути, јакне, али и украсне хаљине и сукње, дјечја одјећа од Рек скинова.Оригиналне ствари су направљене од стриженог зеца, производи су слични танком баршуну, при чему се таква обрада не мења.

Популарни стилови су класични стилови са суженим струком, ношени са или без појаса.Због дужине и стила длака се може комбиновати са вечерњим хаљинама, лежерним хлачама, траперицама или сукњом за оловке.

Како изабрати квалитетан производ?

Приликом куповине производа од крзна, прво проверите квалитет производа.Требало би да буде добар дан како би се правилно проценила боја коже.Само у добром дану изаберите крзнени капут.Процените крзно у одсуству малих жлебова и пластичности коже.Кожа би требала бити свиленкаста и сјајна.Ако се ствар оштро уздрма и шушка, онда у рукама робе неадекватног квалитета.

Рукавице од крзна зеца

Провјера постојаности крзна, затим мокрим рукама је потребно држати крзно неколико пута у смјеру раста косе.Ако на прстима нема гомиле, производ је довољно високог квалитета, супротан резултат указује на материјал ниског квалитета, неусклађеност са производним технологијама.Изаберите модел одговарајуће величине, јер се са честим ношењем нешто може растегнути.

Разлика између Река и чинчиле

Врло често се Рек лако може замијенити са чинчилом.Какво разочарење од нове куповине, ако је преплаћенона невероватну цену.Постоји неколико нијанси за разлику од краткодлаког зеца и скупљег чинчиле.Крзно кунића је веома меко и свиленкасто, а чинчила је још мекша.У Реку, поткожно ткиво, такозвано језгро, је грубље од чинчиле.

Иако коса чинчиле изгледа тања, јача је.Такође се разликују у облику самих кожа, чинчила је издужено-правоугаоног облика, пузање је квадратно.

Цхинцхилла и Рек Раббит

Брига за крзно зајцев

Правилна и квалитетна нега за крзнено зечево крзно разшириће операцију за неколико сезона.Побрините се да ствари буду добро очишћене и поправљене од стране професионалаца.Извршите поступак годишње.То не би требало да радите сами, можете трајно уништити крзно.Док ће мајстор све урадити уредно и непримјетно.

Однесите довољно хладног простора за складиштење.Поклопац такође није потребан, јер можете оштетити кожу.Само обесите на вјешалицу да задржите облик модела.Да бисте уклонили мирис ствари, немојте користити укусе.

У тешкој ситуацији можете помоћи на технички начин: перфорацијом или резањем.Третмани смањују квалитет ствари, покушајте да не прибјегавате њима.Слободно изаберите крзнене капуте од Рековог зеца, јер они долазе да окусе чак и софистицираним купцима!