Колико дуго ласац спава? Ферретс

Одгајивачи који одлуче да имају кућног љубимца дуго се одређују са избором: мачка, пас, хрчак. Сваки од њих има сопствене напоре, свака има своје суптилности и апсолутно свако треба нашу пажњу и бригу.

Феррет воли да спава много

Феррет дуго спава

Одгајивачи су мислили и одлучили да се определе за ласицу. И одмах се поставља толико питања: шта хранити, како се бринути, где чувати, да ли има времена. Да, предатор захтева посебну бригу и пажњу и учешће током игре. Али израз: Спавање као ласица, није долазило нигдје. Феррет спава више од осамнаест сати дневно. Преосталих шест игра.У складу с тим, потребно је наћи у размаку од два сата времена за вашег љубимца и све то. То је скоро ништа, поготово ако има дјеце у кући и животиња је дуго живјела с вама, успјела се прилагодити свим члановима породице.

Брига о ферретима укључује:

  • нутритивна равнотежа са витаминима и минералима;
  • обавезна вакцинација;
  • игре;
  • ходање;

Ако је мачка независна животиња која преферира изоловани начин живота: главна ствар је да се храни, а мање да се мучи, онда је то Иуле. Он је веома активан, и стално му је потребна пажња, компанија и ослобађање енергије. Колико њих се не игра са њим, увек мало. Ако све то можете да пружите својој животињи, онда ће ваш твор створити атмосферу удобности и ентузијазма у вашем дому.

Одмарање успаваног ласјаиспрекидано, и пробудити се два сата и спавати четири сата.И падне буквално.Спавање превазилази каменованог предатора било где, то захтева посебну бригу од вас.Може да заспи у рупи кауча, у машини за прање веша, на поду, у углу.Апсолутно свуда.Најбоље је да нађете усну животињу у кавезу ако сте заузети.

Спавање може надјачати ласицу у покрету

Феррет се буди пун снаге и весела, игра се и весело као и увек.Након играња, снаге га напуштају и очи му се поново затварају под тежином умора.А онда змија спава.Може да спава у покрету.ићи до циља и не допријети.Понекад спава са полуотвореним очима.Трајање сна зависи од доба године, ау јесен и зими дуже спавају од пролећа и лета.

Такође, у зависности од периода парења, трајање њиховог сна варира, као и расположење.Али то се не односи на стерилизиране животиње.

Здрава животиња не спава више од осамнаест сати, ако се змија разболи, онда може спавати цијели дан.Као што видимо, њихово будно стање не траје дуго, стога нема никаквих катастрофалних потешкоћа у њиховом садржају.

Посебности животиње

Да, ласица је предатор и врло хировит друг.Брига о њима је захтјевнија од других животиња.Само обавезна инокулација одузима много времена, новца и пажње власника.Упркос чињеници да спава целих дана, ласица је склона боловима, беснилу, хепатитису итд.Од старости од три месеца морате стално пратити периодвакцинација и инокулација ласице. Значајну количину брига преузима исхрана ферета. Неуравнотежена дијета ће узроковати болести и проблеме.

Успавани моји се могу покупити колико год желите, они се неће пробудити

Ако се бринете о феррету потребно је много снаге, редовно мењате смеће у кавезу, купате животињу и чешљате је. Овде имате сан. Иначе, неугодан мирис, а још више у вашој кући неће вас дуго чекати.

Како спавају пси? Полако, и пробуди га веома тешко. Пошто упадају у дубок дубок сан. Због тога се појавио израз: спавао као ласица. Успавана кожара без обзира колико она спава, али строго поштује јаз између игара. Играо - спавао.

Колико он спава, зависи од доба године, не плашите се да му није добро.Боље је провести испитивање ако постоје озбиљне сумње. У сваком случају, морат ће проћи кратко прије цијепљења. Од пресађивања се ради потпуно здрава животиња и ништа друго.

Неки одгајивачи праве посебне хамамице за кућне љубимце, гдје се налази спаваће тијело, тако да се ништа не догоди. Будите опрезни и пажљиви, постоје уобичајени случајеви када састављате или растављате кауч или други намјештај, а да при томе не примијетите успаванка.

Чудовита ласица у лежаљци

Колико сати животиња спава и зависи од полних разлика, мушкарац је активнији током периода трке.

Феррети не једу много, за разлику од трајања сна. Њихова храна може бити уравнотежена, илиприродно.У зависности од одабраног начина исхране, на њима је да дају витаминске додатке или не.Оброци треба да садрже витамине и минерале.Неопходан за животну подршку.

Колико хране треба дати зависи од тежине животиње, такође на основу тежине, колико грама витаминског додатка се даје заједно са храном се броје.

Стално спавајућа животиња компензира своје потешкоће у бризи за спавање дуго времена и дозвољава одгајивачу да тихо иде око свог посла.