Колико је тржишна вредност ласице, њен садржај Ферретс

Стицање кућног љубимца је кључан корак, који захтијева да особа троши новац и вријеме како би се бринула о четвероножном пријатељу.

Недавно је ласица постала популаран љубимац

Припрема за аквизицију

Жаба је занимљива и необична животиња која је све чешћакод куће.Међутим, постоји много препрека за куповину животиње.Пажљиво размислите о томе да ли можете животињи пружити његу и бригу, да ли имате довољно средстава за куповину, храну и одржавање.Хоћете ли моћи да посветите време животињи током периода оплемењивања и размножавања.

Феррет је предаторска животиња и препоручује се да се купи од домаћих узгајивача тако да буде прилагођен одржавању куће и навикнут на руке.

Колико кошта ласица зависи од тога где га купите.Можете купити особу у продавници кућних љубимаца.Али нећете сазнати из ког узгајивача је кућни љубимац био смештен у продавници кућних љубимаца, и само као резултат тога, сазнајте његов карактер.Због чињенице да је ово предаторска животиња, важно је знати њен педигре.Тако спречавате куповину агресивних и неподобних за руке животиње.

Ако не будете обраћали пажњу на ласицу, досадиће вам се и почети покварити намјештај

Кораци који се подузимају при куповини ласице:

  • Изаберите појединце од домаћих узгајивача, избегавајтетржишта и трговаца на улици.
  • На основу родовнице и пасоша, њихово одсуство вас обавезује да обавите преглед љубимаца у ветеринарској клиници.
  • Када купујете штене, обавезно вакцинишите, почевши од три месеца старости.
  • Када купујете ласицу у продавници за кућне љубимце, боље је узети штене.

Пре него што почнете да се бавите кућним љубимцем, побрините се да се побринете за њега, дајући му довољно времена.Може му бити досадно и нашкодити твојој имовини.

Одржавање кућних љубимаца

Главна ствар је да се обезбеди уравнотежена исхрана са сложеном или природном храном.У другом случају, дајте им утврђене додатке за здрав раст и развој. Одлучите да ли ћете их узгајати, ако не, онда стерилизирајте да ли је то мушко или женско .

У време њиховог репродуктивног доба, њихово понашање ће се променити, неће постати агресивни, па је стерилизација добар излаз.Ако се узгајате, имајте на уму да ће феррети захтијевати велико улагање новца и времена у процес узгоја.

Одрасли ферети морају бити стерилизовани

Да бисте избегли штетне радње вашег љубимца, дајте му кавез тако да вам време када не можете да обратите пажњу на њега не штети.Природа животиње је разиграна и радознала.Његове истраживачке активности ће имати значајну штету.

Збрињавање зреле животиње, а образима двоструко.Потребно је много времена и труда да се нахрани, да се чува и одржава.Женке вишеприлагодљиви за пладањ, а мужјаци су обдарени мирним и послушним расположењем.

Опасност од добијања феррета од непровјерених узгајивача је да он може бити неразумно агресиван и опасан и за вас и за вашу дјецу, не заборавите да су они грабежљивци.Родовница и документи који показују његову вакцинацију и садржај играју кључну улогу.Немојте бити шкрт и не идите у сусрет јефтиним продавачима.

Неки добављачи су резали животиње седативима како би брже открили ласицу.Стога је његова куповина и одржавање одговоран догађај.

Активна животиња нема довољно ћелијских садржаја, захтијеваће ваше вријеме за игре, тренинг, ходање и директну комуникацију.Тако се животиња прилагоди и навикне на вас, постаје питома и смирена.