Карактеристике грожђа Цоринка Руссиан

Грожђе Коринке Русскаиа има висок грм и може произвести усеве. Вртлари узгајају сорту на решетки, што је згодно. Важно је узети у обзир да ће врста ране, прве групе моћи да се прикупи крајем јула. Уживаћете у њиховом укусу, а грожђе ће пријатно изненадити својим укусним својствима. Само се побрини за њега, јер је Цоринка руски непретенциозан према климатским условима. Ово је једна од оних сорти које се могу садити у било којој климатској зони и не бринути да ће цео усјев нестати са доласком мраза.

Виноград Коринка Русскаиа

Посебности ове сорте

Основа предности овог грожђа је да припада сортама које су отпорне на зиму. Чак и са мразом од минус 28 степени, он не зна промене и наставља да расте у вашем крају.Ако у региону нема превише хладних зима, онда га можете оставити испод хрпе снега . То не повређује грожђе и биће добро. Овај процес може трајати дуго.

Изглед сорте је обичан, може се видјети из описа и сорта се не истиче у нечем изванредном. Читајући описе, вртлари обраћају пажњу на линије које карактеришу лишће. Изгледају наборане и велике. Ако се узгаја у сопственој башти, можете постићи позитиван резултат.

Бујна садница грожђапривући пажњу и уживати у свим својим гостима.Лишће вам омогућава да формирате велике саднице и гроздове.

Ово је типично за грожђе попут грожђица и не можете рачунати на гомилу више од 200 грама.Садите ову грожђе у великим количинама, имате жетву, и неће бити релевантно гледати на масу појединачних кластера.

Изглед плодова

Коринка Русскаиа може да вам понуди прилично лепе бобице и ова сорта ће одговарати продаји што је више могуће.Споља, свака бобица има златну нијансу са сјајним бачвама.Величина грожђа није превелика, али ако погледате цијеле гроздове, једноставно је немогуће одвратити поглед од такве љепоте.Јагоде се разликују по карактеристикама и описима:

  • Јуичност.
  • Меати.
  • Умерена слаткоћа.

Съдържание на сладкор в сърцето на оваа сорта не е над 22%.Што се тиче грожђа можете сазнати укус, врло је угодан.Након што сте једном покушали, можете дуго лежати с Цоринка Русскаиа.Већина таквих грожђа као ваша дјеца.Такође треба напоменути да практично нема мириса од грожђа.Грожђе не производи арому, тешко га је осетити, временом нестаје.Кожа од бобица се лако уклања, јер се разликује по својој суптилности.

Узимајући у обзир да су плодине у Коринка Русској слатке, оне редовно нападају стршљене и осице.Важно је да вртлар узме у обзир и заштити свој усев на било који могући начин или да жање прије зрелости, важно је узети у обзир опис сорте.Сакупите гроздовеу сваком тренутку, јер се лако могу објесити на грм до касне јесени.

Коринка Руссиан Свеет Берриес

Додатни начини за коришћење сорти

Због таквих задивљујућих својстава, описа, као што је Коринка Русскаиа, често га узимају за стварање грожђица. Резултат је позитиван, задовољавајући, а један број потрошача још није наишао на такве слатке грожђице. У бобицама ове сорте нема семена, тако да су током сушења веома квалитетни. Потрошачи воле, ту је Коринка руски, свежа и права, јер ће само на врхунцу усјева овај плод бити најкориснији.

Постојеће болести грожђа су умјерено погођене и важно је узети у обзир опис. Штета се наноси на биљке разних врста гљива. Да бисте се ријешили ове пошасти, препоруча се неколико пута током цијелог периода зрења да се направе третмани. То ће помоћи да се грожђе дуго задржава у добром стању и доприноси настанку висококвалитетних усева.