Како сами шивати одећу за ласице?Ферретс

Женке које живе код куће се разликују од својих рођака који живе у дивљини.Они су врло осјетљиви чак и на било који нацрт.Због ниског раста, кућни љубимци стално додирују тло и мрље свој свиленкасти крзнени капут.Ово је посебно опасно за животињу у зимском периоду, када је површина леда третирана посебном смјесом.Власници који штите своје љубимце почели су да носе специјална одела за шетњу.

Одежје за белоглаве може имати веома различите стилове и боје

Врсте одеће за прекапање

Постоје различите врсте одеће, у зависности од прилике

  • одјећа за ходање;
  • цасуал веар;
  • медицинска одећа намењена за постоперативни период;
  • одећа за секуларне излазе;
  • одећа за ходање.

Одјећа за псе, дизајнирана за ходање, треба изрезати и ушити од водоотпорне тканине.На крају крајева, ако се смочи, смрзнут ће се и прехладити.

У продавницама за кућне љубимце продаје се велики број различитих одела за феррета, а сватко може одабрати одговарајућу одјећу за свог љубимца.Али цене представљене одеће су понекад веома скупе и могу сасвим испразнити новчаник власника кућног љубимца.Многи, да би уштедели новац, својим шакама почињу да шиве одећу за свој феррет. Није потребно купити нову.материјал је погодан и стара јакна коју не носите. Најлакше и најбрже шивати је "рукав".За израду вам је потребна водонепропусна правоугаона тканина која је довољна да се у потпуности обмотне ласица.Шивамо њене ивице и постављамо чичак траке на леђима.Неопходан је за удобно уклањање и облачење ходајућег одела."Рукавица" ће заштитити стомак чак и најглупље животиње и неће дозволити да се смочи или прља.

За шетње, можете зашити сићушни комбинезон и шешир.За шивање оваквог одела обично се користе обрасци одеће за мале псе.Главна ствар при раду је исправно мјерење.Кућни љубимац ће бити неудобан у уском или прешироком комбинезону.Скице и фотографије готових радова, шивених властитим рукама, можете претраживати на интернету.

Свечана ношња за ласица

Свакодневно ношење

Најугоднија лежерна одјећа за псе је плетена од пређе рукава и џемпера.У њима се осјећају угодно, јер не ограничавају своје кретање.Можете га купити иу продавници за кућне љубимце или га везати својим рукама.

За “рукав”, најбоље је плетење са еластичном траком, када су две петље плетене са предњом страном, а две - са погрешном страном. Прво, тест везивање је завршено, то ће помоћи да сазнате колико петљи требате бирати по центиметру.Ово ће дати точније податке приликом везивања одјеће за ласицу.Након мерења обима торза љубимца, сакупља се потребан број петљи, фокусирајући се на тест плетење.КоришћењеЧетири игле, уклапају се у круг.Дужина резултирајућег рукава зависи од величине ласице.Везите се за врх, а затим оставите рупе за шапе.Ако је џемпер са рукавима, онда ће их бити могуће везати уписивањем потребног броја петљи око рупе.Искуснији мајстори плету овратнике, смањујући број петљи.

Најлакши начин да се направи плетена ношња за ласица

Одјећа за снимање и секуларне странке

Обично за такве случајеве купује се одјећа за ласица, алиПостоје власници чија машта и вештина могу да заобиђу чак и најпознатије брендове.

Сундресс је најчешћа опрема која се прави по наруџби.Да бисте то урадили, узмите комад светле тканине, довољан за умотавање ласице и ушивање.На сундресс држати на прсима, ушивена гума.

На нивоу струка можете шивати уметке за траку.На глави је везана марамица, урезана у облику трокута.Не заборавите бљеснути рубове.

Међутим, треба имати на уму да свака одјећа купљена у дућану за кућне љубимце или ручно ушивена може довести до повећане производње лојних жлезда када се дуго носи.То негативно утиче на квалитет крзна, брзо се соли и то може довести до осипања пелена.Одећу треба изабрати само ону која ће се свидети вашем љубимцу.Главно је да се он осећа угодно.