Како расту лук сорте Херцулес Онионс

Луковице зобене пахуљице добро су се показале на тржишту, како међу потрошачима, тако и међу становницима који га одрастају.Готово сви фармери узгајају лук у својој башти, а лук са зобеним пахуљицама је веома тражен.

Онион Херцулес је веома популаран код вртлара

Опис пасмине

Сетови лука Херцулес су у великој потражњи и добили су много позитивних повратних информација од фармеракоји су се једном бавили његовом култивацијом.Карактеристике сорте:

  • Биљка ове сорте има висок принос.
  • Један квадратни метар парцеле, засађене Херкуловим сортама лука, дају усеве до осам килограма.
  • Велики рок трајања сорте, захваљујући узгојном раду, што је омогућило да се ова сорта донесе.
  • Сорта је отпорна на све врсте болести.
  • Отпоран је на дуго сушење.
  • Окус производа такође има позитивне особине.

Садња усјева се одвија почетком пролећа, овај период је погодан за повољан раст културе.Слетање се врши када је земља већ довољно топла. Не препоручује се засадити замрзнуту парцелу, то је губљење времена и трошкова. Вреди напоменути да је Херкулес термофилан.

До 1 кг Херкула може да се бере од 1 квадратни метър на зема

.Препаратионтериторија почиње одабиром парцеле на којој ће се засадити лук било које врсте. Повољни преци су:

  1. кромпир;
  2. парадајз;
  3. махунарке.

Опис сорте карактерише зобене пахуљице као производну биљку која воли топлу климу. Због тога се препоручује да се гаје у јужним деловима земље или у пластеницима. Можете да слетите на одабрано подручје пре почетка хладног времена. Ова садња прије зиме, у јесен прије мраза, односно у листопаду, слијетање земље.

Ова сорта је такође погодна за садњу у зимском периоду, редослед акција је исти као и током пролећне садње.

Парадајз - одлични претходници за лук

Садња и узгој

Опис различитих врста лука карактерише његове позитивне особине. Опис слијетања за зиму или прољеће не разликује се од осталих. Изабрали сте одговарајуће место и можете наставити са третманом. Ископај, чинећи структуру лабавом. Гнојити органским ђубривом. Третирајте то подручје, уклањајући коров и уништавајући штеточине.

Ако се слијетање врши за зиму, онда морате додатно покрити подручје са поквареним пиљевинама. Зими је прекривена снегом да би се спречило смрзавање земље. Опис сорте луковице га не разликује као пробирљиву биљку.

По завршетку садње потребно га је залити умереном количином воде. Залијевање залијевања препоручује се неколико пута тједно. ИзабраноПодручје слијетања треба бити на равници, али не у низини, тако да не буде поплављено водом.Лук на таквом месту ће почети да труне.

Територија луковице треба да буде постављена на осветљеном месту где нема скица.Прамац не воли топлину, зато размотрите ову чињеницу при избору прикладности.Биљка се сади у унапред припремљеним бунарима, при чему стварање узима у обзир простор између кревета и сваког семена или луковице.

Лук је засађен на топлом и светлом месту

Тло је пожељно са просечним нивоом киселости и лабавом структуром.Биљка свих врста има висок укус и непретенциозност у њези.Жетвени лук даје двадесет један дан након садње.Ова врста практично не даје перје, али у другим варијантама први рез стрелица се изводи након три недеље, и почевши од страна.Центар не утиче на први пут, да пружи прилику за раст нових стрела.

Ако их рано прекинете, регенерација ће се зауставити и то ће бити једина жетва. ​​Лук је заједнички производ на нашем столу, сваки корисник има своје потребе и преференције у погледу укуса.Неки људи воле слатки производ, други ће више волети херкулес, који има оштар укус.

Узгој усјева захтијева мало времена и труда, а главни услов за успјех догађаја је правилан избор сорте, која је прикладнија за регију и структуру земљишта у вашем земљишту.Не заборавите оплодитиизабраној парцели и третирају семе од штеточина, ако се добијају из руку, или сте добили од претходних берби. Купљена семена у продавници су већ обрађена и не морају се понављати.