Како направити властите руке на брдашцу за крумпир Кромпир

Проблем у обради садње кромпира је у томе што је потребно време и напор да се земљиште отпусти и нагомила.Искусни вртлари ручно користе мотику и копно, иако вам брдо омогућава да се ослободите таквих трошкова времена.

11ау процесу харинга није тешко.Довољно је имати одговарајућу количину материјала.Морат ћете купити два листа челика ширине два милиметра ако изрежете дискове.Такође, морате имати апарат за заваривање, лампу за паљење и бугарску.Ове алате ћете користити у процесу креирања Хиллера.

Узбрдица се прави на различите начине, може бити ручна или прилагођена за повезивање са мотокултиватором.Све зависи од обима садног материјала.Пошто је могуће обрадити земљу пре садње, њена употреба је неоспорна.

Није тешко направити брдашицу за обраду кромпира властитим рукама, главна ствар је да будете у стању да поседујете алат и разумете скуп.Ако вам подаци о квалитету нису особити - обратите се свом пријатељу или специјалисту за помоћ.Хиллерс су две варијанте:

  1. Диск.
  2. Брдо - плуг.
Суштина овог уређаја је да особа гурне багер сопственим рукама између редова, а то наизглед обара.Принцип утицаја на багер рукама зависи од природе његовог рада.Ако се повеже са трактором за ходање, можете да рукујете самим алатом.У супротном, рад са брдима кромпира ће обављати двије особе.Треба га гурнути напред, други повући.

Диск скијаша за кромпир према цртежима боље се носи са надама које су постављене на њега и формира јасније и лепше кревете.Због високе цијене пољопривредних алата, развијене су различите препоруке за ручно склапање дисковног ручног плуга за кромпир.

Схема на дискълка: 1) кревет;2) диск;3) песница;4) заграда;5) штанд;6) стругач;7) носач моста;8) сигурносни вијак;9) ручка-рукохват

Састављање алата властитим рукама

Да бисте направили најучинковитији плуг за кромпир, морате купити сљедеће:

двостране конкавне дисковекоје можете користити дискове са садилице.Углови су повезани заваривањем или завртњима.Дискове треба нагнути јер побољшава квалитет орања.

У будућности ћете морати да причврстите моторни блок, или огранак за контролу уређаја од стране двоје људи. Да би се направио један домаћи плуг за крумпир за једну особу, према цртежима, дизајн мора бити тежакдетаље, или можете инсталирати скиммер, који ће вам помоћи да регулирате смјер.

Облик и дизајн багера сопственим рукама према цртежима омогућава вам да одмах оре два реда кромпира.

Клизач се може прилагодити испод мотокултиватора

Технологија кућног алата се такође користи за садњу кромпира. Зато што га можете користити да направите кревете за садњу гомоља.

Помоћу млинца, лампе и апарата за заваривање, можете сами израдити ровокопач и користити га за садњу кромпира и разумјети како се крумпири руше помоћу ручног багера.

Први покушаји убијања локације пре садње или послије могу бити неуспјешни јер би се алат требао користити за рад. Али следећи кревети ће вас лепо обрадити.

Направите два теста са новим алатом да бисте стекли осећај за његов принцип рада и добили руку за то.

Кориштење средстава код куће може смањити вријеме и труд потребан за обрађивање ваше земље. Орање копненог плуга ручним плугом омогућава да се узме висококвалитетан садни материјал и за кратко вријеме обради земљишна парцела прије садње припремљених гомоља.