Како изабрати или направити ручно направљеног дипломца за кромпир Кромпир

Садња кромпира је скупа и компликована материја, не толико због самог процеса садње, већ због тога колико ћете труда утрошити на орање земље и обнављање кромпира.

Ручно израђена брдо за кромпир ће увелике олакшати бригу о локацији

Припрема алата

Многи алати сада раде своје руке према цртежима, као и брдо. Чињеница је да је исплативо самостално правити алат и трајати дуже од онога који се купује у специјализованим продавницама.

За садњу кромпира, багер је незамјењив алат, након чега је потребно водити рачуна о великом улагању времена и труда, што можете уштедјети трошењем времена на израду багера.

Да бисте сами направили дисковни плуг за гомилање кромпира, потребна вам је генијалност и алати. Набавка алата у продавници је скуп посао који си не могу приуштити сви.

Неки старосједиоци на старински начин обрађују садњу крумпира хеликоптером, али ова метода ће захтијевати вријеме и напор, а састављање ручног диска за обнављање крумпира смањит ће вријеме и труд.

Изглед ручног плуга за храњење кромпира показује његову једноставну монтажу. Да би се радило са ручним плугом, биће потребно двоје људи за гомилање кромпира.други га повуци.

Овај алат са двије оштрице са уграђеним ножем.

Пре него што почнете да сакупљате брдашце, пажљиво се упознајте са цртежом

.слетање.За израду ручног диска потребно је урадити следеће алатке:

  • мерач цеви под притиском пречника од једног инча;
  • цев са попречним пресеком трећег дела инча, потребан је за предњи и задњи потисак;
  • челични лимови дебљине два милиметра;
  • врпца;
  • вентилатор;
  • апарат за заваривање;
  • Бугарски.

Лако је направити ручни плуг за гуљење парцеле властитим рукама, ако знате како радити са алатима. У другом случају, можете потражити помоћ од пријатеља или специјалиста.Боље је направити дискове за хиларну, а купљени дискови се касније не могу оштрити код куће.И то подразумева додатне трошкове.

Монтажа брда

Најважнији квалитет окуцхника је његова разноврсна функционалност, а процес монтаже треба да буде усмерен на његово прилагођавање.Централни телескопски део подешава висину инструмента, омогућавајући му да се прилагоди параметрима различитих корисника.

Да бисте осигурали овај ефекат, уметните онај који је мањи у попречном пресјеку у задњу потезницу у посљедњу цијев.

Једноставан ручно израђен окучник

Овај тренутак ће вам помоћи да прилагодите ручни окучник како би одговарао вашим висинама и параметрима.Ако промените разлику између предње стране кревета и кревета, која се налази вертикално, можете подесити угао и рез у тло.

Функционалност алата је осигурана спајањем предње споне на централни сталак са шарком.Ланиард ће прилагодити мобилност.Савијање цеви вертикалног оквира треба да буде једнако петнаест степени.

Ширина леђа ће бити педесет центиметара, а ручка ће бити двадесет центиметара.На средишњи дио вилице је заварена цијев од 30 центиметара, уметнута у вертикални потисак.

Избушите рупе у вертикалним вилицама и на постољу за подешавање висине.Према цртежима ширина предњег и задњег потиска треба да буде једнака.Диск депоније могу бити направљене од челичних лимова.Они су изрезани тако да нема ни најмањег шава.У супротном, оне су изоштрене и изравнате.

Добијени дискови су монтирани у вертикалном сталку.

Није тешко направити багер сопственим рукама према цртежима, а потребно је много више труда и енергије да се земљиште обради импровизованим средствима.Цртеж окер вам омогућава да то урадите сами и уз помоћ ваших пријатеља добар алат који ће бити мултифункционалан и примењив не само у бризи за садњу кромпира.

Имати такав алат код куће је користан, не узимајући у обзир да је једноставан за производњу и рад.Окприлагођава се параметрима вашег раста, што ствара додатну погодност у употреби на вашем земљишту.