Животни век ласице код куће Ферретс

Многи сада добијају ласицу као кућног љубимца.Животиња је слатка, али егзотична.У дивљини, феррети су окрутни предатори који су навикли на лов на мале глодаре и гмизавце.Животиња увијек укључује месо у исхрани, па ако пробавите ласицу, добро размислите о његовој храни, онда ће ваша животиња живјети дуг и здрав живот.

Животни век ласице зависи од тачности његове исхране

Колико заправо ферота живе

Многи људи желе да имају кућног љубимца и да имају избор.Сваки љубимац има своје карактеристике карактера и бриге.Ако одлучите да покренете ову слатку животињу као кућног љубимца, управо сте имали питање о томе колико живи ферета?

Немогуће је недвосмислено одговорити на питање колико ћути живи код куће. Животни век овог љубимца може зависити од неколико фактора:

  • Исхрана.Уравнотежена исхрана животиње и правилан избор хране могу продужити његов живот до десет година.Постоје документоване чињенице да је, уз правилну његу и уравнотежену исхрану, ласица живјела код куће до петнаест година код куће.
  • Правилна нега.Одржавање емоционалне позадине животиње је нормално и контрола његовог здравља може значајно продужити живот љубимцу.
  • Важан фактор у продужењу животаВаша брига може да игра кућног љубимца. Ако не оставите свог љубимца на миру са другим животињама и пратите његову безбедност, живот животиње ће бити испуњен само срећом и бригом. И са таквом пажњом, он ће сигурно живети дуг живот.

Младаат феррет потребен относно темељна нега

.

Постоје случајеви када су кућни љубимци који нису били збринути правилно умирали прије него што су напунили двије године.

Ако сте замислили да покренете твор, онда се припремите и водите рачуна о томе.

У дивљини, ове пахуље животиње живе од двије године до четири године, то је због чињенице да велики број опасности лежи у њиховом природном станишту.

Научно је доказано да дивљи и домаћи ферети имају велики број разлика, укључујући и хромозоме. Према томе, домаће животиње неће моћи да преживе у дивљини и обрнуто.

Како продужити живот кућног љубимца

Да би ваш љубимац живио дуги низ година и да вас задовољи, морате се добро бринути о њему. Исправно формулисана дијета ће вам помоћи да продужите животни век вашег љубимца.

У специјализованим продавницама за кућне љубимце можете наћи храну за псе, али животиња с времена на време мора да једе сирово месо.

Јаја препелица је јефтин и користан додатак у менију за бирое

Најбоље за храњење вашег љубимца:

  1. Јаја препелице. У природи, феррети понекад једу јаја птица и других животиња. Јаја испуњавају недостатак витамина иелементи у траговима.
  2. Свјежа и немасна риба. Халибут, пастрмка и пастрмка су најбољи за храњење вашег љубимца. Ова риба је сигурна за њега.
  3. Месо живине. Турска и пилетина.

Важно је укључити витаминске комплексе у храну вашег љубимца.Недостаци витамина могу указивати:

  • Недостатак сјаја косе и његовог губитка.
  • Лоше расположење животиње.
  • Флацкидност и недостатак жеље за играњем.

У овом случају, требате контактирати ветеринара који вам може помоћи, пронаћи праве мултивитамине који такођер могу повећати животни вијек вашег љубимца.