Израда пероссемное машине за препелице властитим рукама препелице

Узгој препелица је веома профитабилан посао.Али да бисте остварили профит, морате створити праве услове за њихов садржај.

Пре кухања, препелице треба очистити

После клања, птице треба да се остружу, а тај процес уопште није лак.Данас постоји много помоћне опреме, захваљујући којој ћете са задовољством моћи обављати кућни посао.За оне који не желе проводити чупање трупа ручно, перосномнаиа машина за препелице је одлична услуга.Како направити цртеже и урадити то сами, научит ћете у овом чланку.

Технолошки научници нису стајали мирно, покушавали су да пронађу савршену машину!И они су постигли почетне опције ПМ, који је сада у арсеналу сваког узгајивача живине.Иновације су се фокусирале на начин на који се трупови хране и сортирају.

ПМ се може разделити в две категории:

  • домашно;
  • индустријски.

Индустријска перосцхалнаиа машина је огромне величине и може се наћи само у фабрикама. Не можете то да урадите својим рукама, и не треба вам.Тако се у чланку говори о првој опцији - домаћинству пм.Таква машина за прешивање препелица је уређај са пластичним цилиндром као базом и зидовима са посебним пројекцијама.Пројекције формирају механичко трење, које је одговорно за уклањање перја у трупу.

Како се тргује?

Пуцање препелица у посебном апарату

Апарат за центрифугирање независно испуњава цилиндар водом потребном за уклањање перја и прљавштине из трупа. Онда перје напуштају аутомобил кроз излив. Сваки модерни уређај је направљен са глатком површином коју је било лако опрати. Још једна предност су антибактеријске карактеристике.

Упутства за производњу

Коначно сте дошли до одговора на најважније питање: како да направите уређај за аутоматско уклањање перја властитим рукама.

У улози главног дела машине избијају прсти. За њих се труп лепи за вријеме ротације, чиме се ослобађа перја. Чак и ако имате златне руке, нећете моћи да направите ове прсте, па ћете морати да посетите продавницу.

Сматрајте да су они веома скупа ставка. Да не би погрешили са количином, пре одласка у супермаркет, направите рупе у цилиндру. За ово:

  • Прво, морате направити цртеж.
  • Нађите цилиндар из којег морате направити аутомобил. Можете користити округли контејнер од два материјала - пластику и метал. Параметри треба да буду: висина 80 цм, ширина 70 цм, а неки фармери живине желе да строј буде већи. Затим одговарају следећим димензијама: висина 2 м, ширина 1800-170 цм.
  • Обавезно размотрите дебљину материјала. Ако је избор пао на метални контејнер,тада његова дебљина не смије бити мања од 1,2 мм. За контејнере се често користи бубањ из машине за прање.
  • Избушите рупе за прсте на дну бубња. Требало би заузети око трећине укупне површине. Размак између сваке рупе је 3 цм.
  • Због силе којом труп удара прсте који се траже, они се могу савити или чак излетјети. У овом случају, морате потрошити на замјену. Да бисте избегли такве проблеме, инсталирајте што је могуће озбиљније. Подмажите прсте тако да боље прођу у рупе.

Машина за чупање "уради сам"

  • Да би машина могла издржати осцилације велике снаге, потребно је одабрати најстабилнију могућу дрвену подлогу.
  • Дно јединице мора бити у контакту са уређајем одговорним за ротацију.
  • За додатну погодност, исплати се опремити машину водом како би се лако очистила од прљавштине. Да би се то урадило, горњи део цилиндра мора бити затворен пластичним поклопцем. У супротном, вода ће почети да прска и оштети мотор. Сустав за чишћење се може направити властитим рукама - потребан је обични туш.

Крај рада

На крају, морате само неколико пута испробати аутомобил на малом броју трупова. Будите пажљиви и пажљиви током изградње, пажљиво размотрите цртеже тако да не морате губити време и труд на раду на грешкама. Дакле, нема ништа тешко упројектовање перосјемних машина за препелице.Желимо вам успјех у перадарству!