Израда играчака за ласице

Играчке за дихурне играју кључну улогу у животу животиње.Покретна и ентузијастична креација увек ће наћи нешто што ће заузети њен интерес, и боље је да то буде објекат посебно дизајниран за то.радије него ваше личне ствари.

Женке обожавају играње играчкама

Одабир играчке

Чини се да сам купио гумену куглицу са звоном и пустио љубимца да се забавља.Међутим, постоје неке нијансе:

  • приликом одабира играчке препоручује се избјегавање гуме, ситних дијелова, гуме;
  • субјект мора бити занимљив за животињу, или ћеш се играти с њом;
  • воле тунеле и кутије, реагују на звук звона.

Ни у ком случају није могуће набавити предмет од гумираног материјала.Бели не само да ће се играти са предметом, већ ће и покушати да га проба.

Увучена гума се не може апсорбовати.У најбољем случају, то ће довести до блокаде цријева, у најгорем случају - смрти.

Из истих разлога не купујте дизајнерске играчке.Сви објекти су опасни по здравље животиње.уклоните оне који су му доступни.Немојте чекати да он гнавс ваше ципеле или скрива кључеве, предвиђа могући исход њиховог немара.Ако кућни љубимац и даље нешто украде, потражите те предмете на било којем мјесту.По природи, они крију свој плијен, тако да ћете наћи све у куту, или на удаљеном мјесту.

Да крадете мале ствари и гризете велике- природни инстинкт ласице

Немојте се љутити на животињу и не грдите се за њено природно понашање.Он то не чини због саботаже, већ по инстинкту.Будите пажљиви и опрезни у личним контактима, имају оштре зубе и ако се узбуђује, може вам наудити.

Које врсте играчака можете направити властитим рукама:

  1. Женке су глупи шпијуни и воле се играти скривача.Због тога, самоусављени тунели из цеви и кутије са једним улазом ће трајно намамити кућног љубимца.
  2. Поставите чарапу у куглу тако што ћете тамо ставити звоно.
  3. Можете му дати вашу плишану играчку ако сте сигурни у квалитет материјала.

Обратите пажњу на материјале од којих је направљена играчка. Оштар мирис, или сумњиви произвођач, први сигнализира да ова ставка није погодна за вашег љубимца. Заштити животињу од могућег тровања.

Направите тунел тешким за вашег љубимца да буде заинтересован за пролаз.У игри скривача се повежите, подржавајући узбуђење ласице.

Тунели - одлична забава за вуче

Играње са ласом

Предаторска животиња воли да се игра са мушкарцем, одушевљена је ако је хода.Због тога сте у могућности да својим слободним рукама креирате слободно време за свог вољеног љубимца.Није тешко ходати и играти игру у игри.ако сте већ одлучили да покренете твор, онда му дајте времена и бриге.

Играчке за ласице се лако могу урадити својим рукама, одгурнутисигурног материјала у будућности нема потешкоћа.

Обратите пажњу на животињу, комуницирајте и контактирајте га по имену тако да се ласица не би дивила и навикла на вас.Честа заједничка забава ће вас приближити и комуникација са вашим љубимцем ће бити безбедна.Може бити да избегнете повреде и угризе.Ако грдиш ласицу, након што те је угризао за вријеме игре, може се само наљутити.Буди више дипломатски, али и даље држи своју лутку у реду.

Кућни љубимац ће вам радо помоћи када вршите мокро чишћење.И са великим ентузијазмом, он ће радити на крпи, метли или крпи.Разиграна и енергична креација увек ће наћи где да упрска енергију.Поштујући га, чувајте своје личне ствари у интегритету и сигурности.

Феррет није најчешћа врста кућних љубимаца.Можете рећи егзотично.За оне који су заинтересовани за ову врсту породице ласица, морате схватити да ћете морати више времена проводити с њом.пажњу и снагу.