Флуффи цов: истина или мит? Краве

Садржај
 1. Извор
 2. Опис пасмине
 3. 9) Брига о животињама
 4. Перспективе

У протекле двије године на вебу се често налазе фотографије необичних створења.Које су то чудне животиње, плишане краве?Да ли заиста постоји или је добар посао у графичком уреднику?Хајде да покушамо да разумемо наш преглед.

Плишана врста крава је била узгајана на фарми у америчкој држави Ајова

Порекло

Изворна животиња појавила се пре десет година у Сједињеним Америчким Државама.Иова Фармер Матт Лаутнер узгојио је пахуљасту стоку. Прво је почео да даје плишани изглед дугокосим добро храњеним кућним љубимцима као рекламу. В съответните представници масих радов:

 • Хигхланд;
 • Ангус;
 • Херефорд.

Краве са дугачким длакама постојале су дуго времена, али с таквим меканим, пахуљастим изгледом главе и лутке појавиле су се први пут.Длака је дебела и покрива животињу од главе до копита.Шема боја вас неће оставити равнодушним.

Сада су изворне краве чести посјетиоци изложби, припрема за које су потребни велики финансијски издаци.Предају се манирима презентације.Сваки власник покушава да докаже да његова звер има одређене личне особине.Професионални стилисти брину о изгледу.Експерти дају процену личних квалитета.

Код одраслих животиња, мишићни рељеф је добро формиран,зато шармантне бебе учествују на турнирима.

Животиње се сада продају само у државама и не извозе ван.Цена једног љубимца - од пет хиљада долара и више.

В международној класификации, плиш крава се хибрид

Званно, ринка есе не е регистрирана.Стручњаци у области сточарства сматрају да је длакав хибрид.Амерички узгајивачи настављају да раде са кравом како би створили праву расу која ће изгледати исто као и телад.

Животиње су примећене и дистрибуиране од стране Јапанаца.Прве фотографије плишаних крава појавиле су се на форумима Земље излазећег сунца, а затим су се прошириле широм света.За животиње су одмах укоријењени надимци "слатка" и "играчке".

Опис пасмине

Пасмина узгајана на ранчу у америчкој држави Иова, која се узгаја искључиво за учешће на изложбама и продаји за љубитеље егзотике.Животиње без рогова потпуно су прекривене меким, као плиш на додир, косом која се пореди са деликатном косом јужноамеричких алпака.

Флуффи створења имају различиту боју:

 • млечно браон;
 • црна;
 • је браонкасто црвена;
 • са белим тачкама.

Плишане краве имају различите боје

Мала глава животиње седи на дебелом, масивном врату.Тијело је широко, у облику правокутника, округлих страна.Издужени реп завршава испуцаном четком.Фурри Цовглатка линија иде до гребена. Удови - кратки, равни. Због велике количине косе, они личе на стубове, али не губе своју милост.

Животни ниски. Код гребена не расту изнад 135 цм, већ су врло дебеле. Маса јуница достиже 500 кг, а бикови 800 кг.

Дуга, мека вуна је главна предност ове животиње. Плишани ефекат се добија захваљујући дугом и напорном раду професионалних фризера. Животиња није намијењена примању млијека - то је украсна пасмина створена за естетске сврхе. Кућни љубимци немају рогове, а вимена није погодна за мужњу.

Пет Царе

Да бисте добили декоративни изглед, потребна вам је нека брига за звер. Краве се често пере неколико пута током дана. Иначе, прелепа вуна згужвана, имаће неуредан изглед.Без фризуре, коса изгледа као обична дугокоса пасмина.Стога, смицај, даје плишани ефекат. Наравно, вуна се не може сушити. Користите професионалне сушаче за косу са специјалним млазницама. За фиксирање резултата коришћења модерних средстава за полагање:

 • лакови;
 • пена;
 • балзами;
 • уља.

Обојите косу како бисте јој дали сјај. Направите облоге са неопреном. Цели циклус услуга салона лепоте. Још увек је потребна одређена исхрана, тако да линија косе има одличне карактеристике. Богат и хранљив оптимизован мени је велики део среће када расте.

Пред изложби, крави се пажљиво обрезане и опране

.

Перспективе

Сада нерегистрована пасмина не престаје да осваја срца не само узгајивача животиња, већ и људи који су далеко од пољопривредне економије. Пољопривредници су забринути због захтјева бранилаца животиња да не клања краве играчака за месо. Ова забрана ће зауставити узгој необичне стоке. Уосталом, произвођачи зарађују свој главни приход не од изложби.

У последње време се говори о могућности преношења необичних животиња у категорију кућних љубимаца, као што су мачке или пси.

Уосталом, ту је и патуљасти број коња који се држи у стану. Ако узгајивачи успеју у експериментима, украсна крава ће трчати по теписима, молити за сламу и тражити да спавају на кревету или столици током ноћи. Људи који садрже краве ће потврдити да је ово најинтелигентније и најлепше створење. И у њиховим баршунастим очима скупила се туга цијелог свијета.