Фазни узгој фазе

Узгој фазана као посла код куће је профитабилан посао, упркос ријеткости узгоја фазана у земљи. У исто време, узгој фазана свуда се шири свуда.

Узгој фазана убрзано добија на популарности широм света

Узгојни фазан

Могуће је остварити добит од узгоја фазана код куће према плану улагањем велике количине у ембрионалну фазу развоја фарме.Пре него што почнете да купујете младе појединце, треба пажљиво испланирати ваше домаћинство код куће.И у ту сврху се изводе прорачуни процењених и принудних трошкова пословног плана.

Да не би дошло до банкрота, потребно је пажљиво израчунати трошкове и приходе и повезати могућности са плановима. Редослед акција за продуктивни узгој птица:

  • Проучавање правила и норми врсте.
  • Упознавање са квалитетом и количином утрошене хране.
  • Анализа прихватљивих климатских услова.
  • Израчунавање дужине и ширине куће као удобних услова за узгој врсте.

Када сте све научили и били теоретски паметни, спремни сте да упоредите финансијске могућности, снаге и обим пољопривреде код куће. Није неопходно да се бавимо узгојем стоке, иако мале, сама. За почетнике је потребна помоћ и подршка у овом питању.

Фазанима је потребно посебнонега, посебно зими

Пошто је птица егзотична и потребна је пажљивија нега.Обавезни услов за узгој стоке код куће - је доступност просторија, које ће бити додељене под пилићима за стоку.Ако је могуће, можете га изградити од нуле.Главна ствар је територија намењена кући.

У време узгоја, услови у просторији треба да се промене:

  1. Пре парења, појединци коегзистирају у истом ограђеном простору са решетком на крову.
  2. Након што се држе на испаши.

Размотрити лични простор појединаца, фазани цијенити поштовање за своју територијалну независност.Ако је простор испод куће претрпан, борбе између појединаца се не могу избјећи.У једном ограђеном простору можете узгајати око десет особа код куће, један од њих је мужјак.

Подијелите кућу на два подручја.У једном ће спавати, а она би требала бити у мрачној соби.У другом делу птица ће јести и ходати.Простор мора бити организован на основу да сваки појединац треба два квадратна метра личне територије.

Покријте кров меким материјалом.Гвоздена мрежа трауматична.Период лова почиње у фебруару и завршава се у марту.Пошто се породица пресели у отворену кућу или пашу.

Висина ограде код куће не би требала прелазити два метра, тако да птице не би могле летјети.

Фазе морају да имају приступ пашњаку

Култивација

Неколико грмља треба засадити на пашњаку,што ће дати сенку.Тамо ће се птице сакрити од врућине.Здјеле и пивци причвршћени за зидове у подручју ходања.Количина хране и воде мора бити таква да ријетко одете у кавез за птице.

Фазе не поздрављају честе контакте са људима и перципирају инвазију на њихову територију агресијом.Један млади човек може да кошта од три до тридесет долара.

Прво искуство оплодње популације ових птица треба обавити пажљиво и са малим бројем појединаца.Женке полажу до шездесет јаја по сезони.Овај производ је тражен на тржишту.

Постављање јаја траје три месеца.Тежина једног је тридесет грама.

Възпроизводба на птиците за големиата за големиа стока изисква инкубатор.У њој јаје достиже зрелост у року од двадесет четири дана.

Фазанска јаја се такође продају

Треба извршити израчун могуће и стварне потрошње енергије, као и потрошње воде за одржавање птица.Дакле, прецизније одредите износ прихода и расхода, као и идентификујте предности догађаја.Да би ваш рад и трошкови имали смисла, потребно је пронаћи продају готових производа.

​​

Најпрофитабилниот и реален вид на продажба на добра е директна соработка со ланци на рестораните. Почевши од узгоја фазана, морате пронаћи пар потрошача ваших производа.Ако се позитивно препустите, моћи ћете да проширите потражњу за производима ваше фарме.

Лов на фазане је тражен, тако да можете направити такву пристрасностПотрошит ћете око три стотине тисућа рубаља за припрему мјеста за држање фазана.Потрошићеш осам хиљада рубаља за куповину стотина пилића, и трошиш три хиљаде рубаља на храну годишње.

Узгајање фазана захтијева одговорност.брижности и брижности од одгајивача.Није довољно узгајати фазане у истом кавезу са другим птицама.Задржати своју територијалну независност, хранити се на благовремен и уравнотежен начин.Држите окружење прихватљиво за њихов здрав развој.Да узгој птица не проузрокује непропорционалну количину времена, укључите се у њихову култивацију са неким.