Агрицола - ђубриво за парадајз Томато

Добро уређене викендице, у којима су квадрати, правоугаоници или некако другачије уређене цвјетне гредице и кревети на којима расту цвијеће или поврће - краставци, парадајз, коврчава зеље, увијек угодан оку.

Стварање такве лепоте је и тешко и лако. Тешко је ако сте почетнички љубитељ узгоја чисто еколошког поврћа сопственог или декоративног цвећа, када не знате „са које стране“ да почнете да улепшате летњиковац, предњи врт.

Агрикола за парадајз - универзално ђубриво

И за оне који се баве узгојем поврћа и воћа, не могу да се служе ни прве године, који својим покушајима и грешкама годишње повећавају приносе у врту, који из прве руке знају када треба засадити једну или другу биљку.

Уравнотежено гнојиво Агрицоле је готово панацеја

Немогуће је приказати рад на земљи без ђубрива, са њима земља добија све потребне макро и микроелементе, поврће поприма лијеп изглед, постају велике, укусне, а цијела инфекција их заобилази.

Универзално ђубриво Агрицол ​​има ова својства, која је већ 15 година на тржишту постала веома популарна. Практично је немогуће пронаћи подручје у аграрима гдје то није помогло или још горе - ово гнојиво је било штетно.

Ликуид Агрицола се користи за фолијарно заваривање

Лек се производи у три верзије:

  • концентрат течности - мора бити разблажен пре употребе;
  • суво инстант ђубриво у гранулама - такође се раствара у води пре употребе;
  • штапићи за ђубриво - закопани у земљиште, близу кореновог система биљке.

Агрицола в грануле, предназначена за земата пред засадаване

Такође, лек је подељен на састав, за цвеће, башту и затворени, гомољасти, годишњи, вишегодишњи. А ту су и поврће, то укључује и лекове за одржавање виталне активности парадајза, краставаца, тиквица, паприке, купуса и тако даље. А ту је и Агрицола за саднице. Захваљујући посебно одабраном саставу, практично одвојено за сваку биљку, постижу се одлични резултати.

Агрикола се разликује од других ђубрива по томе што нема штетне елементе - хлор или соли тешких метала.

У тло се може увести још један лијек, а биљку можете прскати - у ствари, иу другом случају, биљка добива потпуно уравнотежен комплекс витамина и елемената.

Практична примена помоћника у врту

Агрицола није лако гнојиво за биљке, познато је по томе што је његов састав уравнотежен узимајући у обзир потребе биљке у одређеном периоду. Гнојиво за одрасле парадајзе треба да има мало другачију дозу одијевања од гранчица садница.

Најефикаснији комплексан лек засаднице су Агрицола-6:

  • уз помоћ ове хранљиве саднице парадајза побољшавају свој коренски систем;
  • она је добро навикла;
  • јача имунитет малог изданка, и подноси све неповољне услове - болести, неправилно заливање и друге стресне ситуације;
  • дрога побољшава земљиште, помаже да се узму сви његови корисни микро и макро елементи.

"Садоваиа" дресура се користи за заливање кореновог система саме биљке.

Садница парадајза уз помоћ Агрицоле је јака и здрава

Тада можете гледати како саднице расту.Тару, у којој расте садница, треба стално окретати према светлости, тако да се изданак не растеже у једном правцу.Током овог периода, саднице су заливене три пута.По први пут, када се појави прави први лист, храните се испод корена.Други пут, када ће парадајз имати три праве лишће.Трећи пут у два или три сата пре трансплантације.Након отприлике мјесец дана боравка у “кућном стакленику”, саднице се могу срушити, односно пресадити у мале лонце.Током бербе, саднице се подвргавају ригорозној селекцији, готово спартански, тј. Болесни, оштећени, слаби парадајз.Истина, саднице, које се "хране" таквим витаминима, ретко су предмет излучивања.

​​

Ђубриво, растворљиво у води, прилично ефективно, намењено и за исхрану корена и за прскање подземног дела садница, је Агрицола 3.

Употреба овог алата код парадајза се не боји никаквих вирусних и бактеријских болести, они мирно толеришу било какве климатске промене.

После засадане, парадајз мора да бъде съсо на стално место

.

Добра жетва - нема проблема

У просеку, мале саднице би требало да се праве од 4 до 5 корена корена, то јест, чак и пре „пресељења“ у стално место боравка:

На сталном месту се хране по први пут за 20 дана, узимају 3 кашике. кашике - вегета и растворене у 10 литара воде. Разблажена вода се концентрише богато, до једног литра испод сваког грма. Овај лек стимулише раст и сазревање поврћа.

Након једне деценије или дванаест дана, потребно је направити другу храну „Агрицола за парадајз, паприку и патлиџан“ у износу од 1 тбсп. кашику на 10 литара воде уз додатак 2 кашике неорганског ђубрива "Еффектон-О". За 1 м2 ће бити потребно до пет литара раствора.

И две недеље после другог трећег храњења - 2 кашике. кашика Агрицола-напријед плус 1 тбсп. кашика суперфосфат 10 литара воде.

После 10-12 дана после следећег „храњења“ поново користе „Агрицола за парадајз, паприку и патлиџан“ у количини од 50 г са додатком калијум сулфата и суперфосфата на 10 литара воде. Заливање - 4 литре по 1 м2.

Завршна фаза се спроводи за 14-15 дана.

Прскање парадижника Агрицола Акуа са манганом - гаранција здравља

Поред тога, за цијелу вегетацијску сезону, повремено, саднице треба "хранити" отопиномАгрицола Акуа - спречава жуту боју лишћа. Решење се врши у количини од 10 литара воде две кашике течног концентрата. Поспите испод корена и попрскајте цео грм прскањем.

Пуно посла на дацхи, само је рецено да се одмарају на дацхи, али ако зелите да једете своје добро поврце, онда треба добро радити. Тачно је да је суперфунд дошао у помоћ, ако је количина посла велика или само желите да се опустите у сеоској кући, онда бисте требали купити Агрицола палице. Требало би да се прикопат поред кореновог система парадајза, а на два месеца могу заборавити на све проблеме. Сами штапови ће се побринути за биљку, а најважније је не заборавити залијевати кревете. Присуство пуног комплекса микро-макроелемената у штаповима омогућава биљци да се у потпуности храни, а штити и корење од трулежи. Свака два месеца морате поновити овај поступак.

Усадба парадајза с Агрицола је увек у изобиљу

Као резултат тога, "на излазу" добијате сочне, лепе, велике и укусне парадајзе, без штетних материја - Агрицола не дозвољава акумулацију нитрата.

Коришћењем овог ђубрива, принос се скоро удвостручио, трошкови су веома мали и не морате радити за "хабање".