Уз помоћ аWEB-а до купца

Уз помоћ аWEB-а до купца

Продаја на кућном прагу често не остварује довољне продајне ефекте, посебно оних који желе да шире своју производњу. Уз помоћ аWEB-а отварају се врата ширег тржишта.

Информациони систем Агроклуб данас је у Новом Саду представио свој нови производ намењен промоцији пољопривредног производа на интернету на домену www.аwеb.rs.

„На аWEB Интернет странице можемо да гледамо као улазницу фармерима у свет интернета. Странице су оптимизоване за претраживаче, а садрже и додатне опције попут интеграције елемената популарних друштвених мрежа“, констатују развојни инжењери Агроклуба који иза себе имају више успешних Интернет пројеката. Уз основну услугу креирања страница, кроз овај модел могуће је реализовати и додатне промотивне активности на интернету кроз друштвене мреже и информациони систем Агроклуб, а све почиње само једним кликом миша.

70% грађана Србије је данас онлајн – интернет тржиште је сваким даном веће.

Корисници ове услуге сада на једном месту могу да искораче у свет интернета без препреке инвестирања или техничког знања израде страница. аWEB корисници имају потпуну техничку и саветодавну подршку у дигиталном маркетингу њихових производа.

Из Агроклуба истичу како су поносни што на овај начин могу да помогну произвођачима да учине домаћи производ конкурентнијим и ближим купцу.

Оставите коментар

Ваша адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена * *