Uspešna #HappyHealthyFlowers kampanja

Uspešna #HappyHealthyFlowers kampanja

Nakon nekoliko meseci aktivizma International Floriculture Ekpo uspešno je završio kampanju na društvenim mrežama nazvanu  #HappyHealthyFlowers. Cilj je bio promovisanje zdravstvenih prednosti davanja i primanja cveća. Od učesnika je zatraženo da podele sliku cveća na društvenim mrežama i pri tome su koristili haštag #HappyHealthyFlowers. Za svaki post, IFE je donirao cvet bolničkom pacijentu. Ovo je dovelo do isporuke buketa cveća bolničkim pacijentima vrednih hiljade dolara.

IFE je sarađivao sa Maine Medical Centrom u Portlandu, SAD, da sastavi bukete koji su uključivali i motivacione poruke a sve u cilju bržeg ozdravljenja pacijenata. Volonteri su tokom nekoliko sedmica isporučivali bukete pacijentima u različitim odeljenjima, uključujući dečiju bolnicu Barbara Buš. Obradovali su pacijente koji su se lečili od karcinoma, posetili su odeljenje sa starijim pacijentima, kao i  trudnice sa problemima u održavanju trudnoće.

Kampanja podizanja svesti je rezultirala je sa skoro 17.000 utisaka u društvenim mrežama i preko 200 članaka koji promovišu dokazane prednosti davanja i primanja cveća, što potvrđuju studije sa Harvarda. IFE ima za cilj da podrži industriju i nastavi da širi svest o prednostima cveća putem godišnjih kampanja donacija kao što su #happyhealthyflowers.

Međunarodni Floriculture Ekpo je najveća poslovna i izložba u Severnoj Americi za cvetnu industriju masovnih tržišta, koja objedinjuje maloprodajne kupce, veletrgovce, cvećare, dobavljače, medije i druge industrijske profesionalce. IFE pruža vodeće obrazovne i mrežne mogućnosti za povezivanje profesionalaca i unapređenje cvetne industrije. Događaj su podržali United FreshTEC i FreshMKT, Global Cold Chain Ekpo i Smart Food. IFE je osmislio Diversified Communications, globalnu međunarodnu medijsku kampanju koja pruža pristup tržištu, obrazovanju i deljenju informacija putem globalnih, nacionalnih i regionalnih događaja licem u lice, digitalnih proizvoda i publikacija.

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena * *