Успешна #HappyHealthyFlowers кампања

Успешна #HappyHealthyFlowers кампања

Након неколико месеци активизма International Floriculture Ekpo успешно је завршио кампању на друштвеним мрежама названу  #HappyHealthyFlowers. Циљ је био промовисање здравствених предности давања и примања цвећа. Од учесника је затражено да поделе слику цвећа на друштвеним мрежама и при томе су користили хаштаг #HappyHealthyFlowers. За сваки пост, ИФЕ је донирао цвет болничком пацијенту. Ово је довело до испоруке букета цвећа болничким пацијентима вредних хиљаде долара.

IFE је сарађивао са Maine Medical Centrom у Портланду, САД, да састави букете који су укључивали и мотивационе поруке а све у циљу бржег оздрављења пацијената. Волонтери су током неколико седмица испоручивали букете пацијентима у различитим одељењима, укључујући дечију болницу Барбара Буш. Обрадовали су пацијенте који су се лечили од карцинома, посетили су одељење са старијим пацијентима, као и  труднице са проблемима у одржавању трудноће.

Кампања подизања свести је резултирала је са скоро 17.000 утисака у друштвеним мрежама и преко 200 чланака који промовишу доказане предности давања и примања цвећа, што потврђују студије са Харварда. IFE има за циљ да подржи индустрију и настави да шири свест о предностима цвећа путем годишњих кампања донација као што су #happyhealthyflowers.

Међународни Floriculture Ekpo је највећа пословна и изложба у Северној Америци за цветну индустрију масовних тржишта, која обједињује малопродајне купце, велетрговце, цвећаре, добављаче, медије и друге индустријске професионалце. IFE пружа водеће образовне и мрежне могућности за повезивање професионалаца и унапређење цветне индустрије. Догађај су подржали United FreshTEC и FreshMKT, Global Cold Chain Ekpo и Smart Food. IFE је осмислио Diversified Communications, глобалну међународну медијску кампању која пружа приступ тржишту, образовању и дељењу информација путем глобалних, националних и регионалних догађаја лицем у лице, дигиталних производа и публикација.

Оставите коментар

Ваша адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена * *