У Јагодини jе 10. јула одржан IV Међународни етно сајам

У Јагодини jе 10. јула одржан IV Међународни етно сајам

Удружење „Етно форма“ у сарадњи са СО Јагодина и ове године организје Mеђународни eтно сајам
Чланови АгроЛиб – Ja тима посетили су Међународни етно сајам који је одржан у Јагодини и том приликом су разделили учесницима и посетиоцима Сајма око 500 флајера о АгроЛиб – Ja пројекту.
Флајер је садржао следеће основне информације о нашем сајту који је недавно пуштен у промет као и о нашем награђеном АгроЛиб – Ja пројекту:

Представници АгроЛиб- Ја тима, Сузана Танасијевић и Ивица Лазаревић, обишли су цео сајам и попричали са сваким излагачем понаособ. Ово је била јединствена прилика да изрекламирамо наш пројекат, уживо представимо наше идеје и пружимо основне информације о циљевима нашег пројекта. Такође смо нагласили да сви заинтересовани излагачи и произвођачи могу бесплатно да се рекламирају преко нашег сајта и представе себе и своје производе у форми корисничких профила. Са присутним излагачима смо разменили промо матаријал. Сазнали смо да већина од њих има сопствене сајтове те смо стога предложили будућу сарадњу.
На Сајму су били присутни излагачи и произвођачи сувенира и домаће радиности из различитих делова Србије.
Организатор Сајма је било Удружење етно форма из Јагодине један од наших партнера у пројекту АгроЛиб – Ja.
Сајам је био организован и одржан у Хали спортова на атрактивној локацији у оквиру туристичког комплекса – парка “Ђурђево брдо” који обухвата и први Аква парк у Србији, Зоо врт, Летњу сцену…
Удружење етно форма ради на афирмацији народне радиности, очувању старих заната и промоцији националних сувенира.
Сајамска манифестација у Јагодини има поред изложбеног и промотивног и продајни карактер.


Оставите коментар

Ваша адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена * *