Sajam poljoprivrede u Parizu i BEOWINE 2018

Sajam poljoprivrede u Parizu i BEOWINE 2018

Sajam poljoprivrede u Parizu – SIA održava se od 24.02. do 04.03.2018. i jedan je od vodećih događaja na polju poljoprivrede, kako u Francuskoj, tako i u svetu.

Ove godine, više od 1000 izlagača će predstaviti najnovije tendencije u modernoj poljoprivredi. Posle prošlogodišnjih 900.000 posetilaca, ove godine je planirano povećanje posete na oko 1.000.000. Biće predstavljena najsavremenija dostignuća u poljoprivrednoj proizvodnji, tehnologiji, zaštiti, plasmanu održavanju svih vrsta useva, kao i najsavremenija dostignuća u stočarstvu i gajenju svih rasa domaćih životinja. Kao i svake godine, posetioci će uživati u specijalitetima poljoprivrednih proizvoda Francuske, Švajcarske i svih ostalih svetski priznatih i poznatih kuhinja uz mogućnost degustacije i kupovine mnogobrojnih svetski poznatih i brendiranih vina.

sia-2018

Događaj kojim počinje vinska sezona kod nas je upravo BEOWINE. Na Beogradskom sajmu će od 22. do 24. februara 2018. godine biti održan 9. Sajam vina – BEOWINE koji će obeležiti sasvim novi koncept, proširen izlagački prostor, značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca. Održavanje Sajma vina istovremeno sa Sajmom turizma i  Sajmom  hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA jasno govori o značaju ovog događaja u turističkoj privredi.

Na proširenom izlagačkom prostoru, halama 3  i 3A učestvovaće više od 170 izlagača, među kojima više od 60 iz inostranstva. Na sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje ga distribuiraju. Vinarima su se još pre nekoliko godina priključili proizvođači rakija i ostalih žestokih pića, a ovogodišnja novina biće promocija zanatskih pivara i naravno – piva. Doprinos neprekidnom usavršavanju uklapanja hrane i pića, Sajam vina pružiće programskim delom u kome učestvuju proizvođači vrhunskih sireva, suhomesnatih proizvoda i ostalih gastronomskih specijaliteta. Uz kompletnu ponudu vinskog turizma, BEOWINE predstavlja i najsavremeniju opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

Sajamska atmosfera je nezamenljiv ambijent u kome se inostranim učesnicima i posetiocima prikazuje slika vinske karte Srbije, najboljih proizvoda sa bogatom tradicijom i spremnost za plasman na svetsku scenu. Uz nastojanje organizatora da unapredi poslovnu posetu, atraktivnom promocijom ponude daje se doprinos kvalitetnom predstavljanju učesnika i njihovog poslovnog imidža kao i umrežavanju profesionalaca u ovoj sferi biznisa.

Značaj ovoj manifestaciji daje i izuzetan stručni prateći program – uz predavanja, promocije i prezentacije, a posetioci će moći da uživaju i u posebnim sobama za degustaciju.

Ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacija za putovanje i odmor, ali i degustacija najboljih vina, rakije, pića i specijaliteta ovog podneblja, očekivano će i ove godine privući više od 75 hiljada posetilaca.

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena * *