Сајам пољопривреде у Паризу и BEOWINE 2018

Сајам пољопривреде у Паризу и BEOWINE 2018

Сајам пољопривреде у Паризу – SIA одржава се од 24.02. до 04.03.2018. и један је од водећих догађаја на пољу пољопривреде, како у Француској, тако и у свету.

Ове године, више од 1000 излагача ће представити најновије тенденције у модерној пољопривреди. После прошлогодишњих 900.000 посетилаца, ове године је планирано повећање посете на око 1.000.000. Биће представљена најсавременија достигнућа у пољопривредној производњи, технологији, заштити, пласману одржавању свих врста усева, као и најсавременија достигнућа у сточарству и гајењу свих раса домаћих животиња. Као и сваке године, посетиоци ће уживати у специјалитетима пољопривредних производа Француске, Швајцарске и свих осталих светски признатих и познатих кухиња уз могућност дегустације и куповине многобројних светски познатих и брендираних вина.

sia-2018

Догађај којим почиње винска сезона код нас је управо BEOWINE. На Београдском сајму ће од 22. до 24. фебруара 2018. године бити одржан 9. Сајам вина – BEOWINE који ће обележити сасвим нови концепт, проширен излагачки простор, значајан број нових учесника и пословних посетилаца. Одржавање Сајма вина истовремено са Сајмом туризма и  Сајмом  хотелско-угоститељске опреме HORECA јасно говори о значају овог догађаја у туристичкој привреди.

На проширеном излагачком простору, халама 3  и 3А учествоваће више од 170 излагача, међу којима више од 60 из иностранства. На сајму учествују најугледнији домаћи и регионални произвођачи вина, вински подруми, куће вина и компаније које га дистрибуирају. Винарима су се још пре неколико година прикључили произвођачи ракија и осталих жестоких пића, а овогодишња новина биће промоција занатских пивара и наравно – пива. Допринос непрекидном усавршавању уклапања хране и пића, Сајам вина пружиће програмским делом у коме учествују произвођачи врхунских сирева, сухомеснатих производа и осталих гастрономских специјалитета. Уз комплетну понуду винског туризма, BEOWINE представља и најсавременију опрему за винарство и виноградарство.

Сајамска атмосфера је незаменљив амбијент у коме се иностраним учесницима и посетиоцима приказује слика винске карте Србије, најбољих производа са богатом традицијом и спремност за пласман на светску сцену. Уз настојање организатора да унапреди пословну посету, атрактивном промоцијом понуде даје се допринос квалитетном представљању учесника и њиховог пословног имиџа као и умрежавању професионалаца у овој сфери бизниса.

Значај овој манифестацији даје и изузетан стручни пратећи програм – уз предавања, промоције и презентације, а посетиоци ће моћи да уживају и у посебним собама за дегустацију.

Ексклузивне сајамске погодности, одабир дестинација за путовање и одмор, али и дегустација најбољих вина, ракије, пића и специјалитета овог поднебља, очекивано ће и ове године привући више од 75 хиљада посетилаца.

Оставите коментар

Ваша адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена * *