DAFF agrobiznis obuka

DAFF agrobiznis obuka

DAFF agribiznis obuka namenjena je mladima do 30 godina starosti, održava se u Raškom, Zlatiborskom i Podunavskom okrugu, i uključuje sledeće teme: održiva poljoprivreda a posebno organski uzgoj, o preduzetništvu i osobinama preduzetnika/ca, izrada biznis plana, prezentacija poslovne ideje, registracija posla, o motivaciji, donošenju odluka, pregovaranju, o fondovima i subvencijama, o umrežavanju, brendiranju i standardima u proizvodnji.

Obuku realizuje Udruženje Fenomena u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, PG Agrikultura Orlović, PG Rakija iz Rakije, PG Ojdanić, Nacionalnom službom za zapošljavanje Kraljevo, Ustanovom SOS dečje selo Kraljevo, Agencijom TAV, i Udruženjem Slow Food mladi Srbije.

Za prijave se javite na e-mail DAFF.FOND@gmail.com, pošaljite ime i prezime, broj godina, broj telefona, grad ili selo u kojem živite, a mi ćemo vam poslati formular za prijavu. Ako imate dodatnih pitanja javite se putem telefona 065.23.05.000 ili pošaljite SMS.

Rok za prijave je 5. april 2017.

Više informacija o DAFF načinu rada, i detalje sa prošlogodišnje obuke možete videti putem FB stranice www.facebook.com/DAFFenomena/.

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena * *