Crédit Agricole Србија представља – Agro Grand Prix картицу на сајму пољопривреде

Crédit Agricole Србија представља – Agro Grand Prix картицу на сајму пољопривреде

Crédit Agricole Србија традиционално учествује на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду који се одржава од 13. до 19. маја 2017. годинекартицу на сајму пољопривредена коме ће, уз стандардну понуду финансијских услуга, представити и Agro Grand Prix кредитну картицу за куповину репроматеријала.

Agro Grand Prix кредитна картица креирана је наменски за пољопривредна газдинства како би им се олакшала набавка репроматеријла. Ова кредитна картица омогућава одложено плаћање без камате на 6 или 12 рата у зависности од износа куповине. Сви износи преко 6.000 динара се деле на 6 рата, док се износи преко 12.000 динара деле на 12 рата. Уколико се рате измирују до 10. у месецу нема трошкова камате, а за трансакције са одложеним плаћањем се обрачунава једнократна провизија од 5% приликом трансакције.

Захваљујући партнерском односу који Crédit Agricole Србија има са компанијом НИС, сви корисници Agro Grand Prix картице, осим плаћања горива на рате, остварују и попусте на куповину евро дизела и гасног уља 0,1; Nisotec производе и други асортиман НИС-а на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама.

Уз конкурентне услове кредитирања за набавку пољопривредне механизације са прелиминарним одобрењем у току једног дана, Crédit Agricole Србија промовише и модеран приступ управљању финансијама кроз нове верзије електронског и мобилног банкарства које клијенту омогућавају и коришћење МЕТЕО сервиса – услуге која обезбеђује правовремене информације о микро метеоролошким условима на основу којих је лакше определити се за адекватне агротехничке мере са циљем остваривања већих уштеда, већих приноса и већег профита.

Представници Банке биће на располагању за сва питања и консултације на штанду у Хали 1 Новосадског сајма, као и код партнера-дилера пољопривредне механизације.