83. Међународни пољопривредни сајам

83. Међународни пољопривредни сајам

Међународни пољопривредни сајам, 83. по реду, биће одржан од суботе, 14. до петка, 20. маја. Појединачне улазнице за одрасле особе коштају 500 динара. Улазнице у колективним посетама (групе веће од 15 људи) су 350 динара по особи. За организовани долазак ђака и студената улазница је 200 динара по особи, колико плаћају и деца од 7 до 12 година и пензионери.

Међународни пољопривредни сајам из године у годину потврђује репутацију једног од најважнијих пословних догађаја у области аграра Западног Балкана. Број излагача и посетилаца, промоција производа и услуга из 60 земаља света, као и остварени пословни резултати, доприносе да се Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду налази међу десет најзначајнијих сајмова пољопривреде у Европи.

Окупља најзначајније компаније које представљају достигнућа у области пољопривредне производње, хране и пића, пољопривредне механизације, опреме за прехрамбену индустрију, хемијска и заштитна средства, органску храну и друге производе и услуге у агробизнису. Место је сусрета за пољопривреднике из земље и региона.

Пратећи трендове, Новосадски сајам на 83. међународном пољопривредном сајму, уводи нове услуге. Неограничен бежични интернет и мобилна апликација, биће доступни свим излагачима и посетиоцима. Апликација подразумева објаву података о излагачима, њиховим услугама и производима.

Излагачима је омогућена директна комуникација са посетиоцима током и после Сајма, као и персонализовано оглашавање. Излагачи имају прилику да поставе дигиталне брошуре и сазнају више о навикама посетилаца. На апликацији је могуће оглашавање и према прецизно дефинисаној циљној групи.

Предност за посетиоце је претрага свих излагача преко мобилног телефона, по робним групама или називу компаније, као и лакше сналажење на сајмишту. Претражени подаци остају упамћени и посетиоци им могу приступати и касније преко мобилних телефона, таблета и лаптопа.

Приступ апликацији биће омогућен захваљујући WИ ФИ систему који је постављен на целом сајмишту.

У току је продаја улазница за 83. међународни пољопривредни сајам, који се на Новосадском сајму одржава од суботе, 14. до петка, 20. маја.

Цене нису мењане у односу на претходну годину, а улазнице је за сада могуће набавити само уз поруџбеницу која се налази на сајту Новосадског сајма. Могуће је купити и Пословну,  Сталну и Годишњу улазницу. За посетиоце Пољопривредног сајма и ове године је организован Породични дан. У недељу, 15. маја цела породица, са децом до 16 година, Пољопривредни сајам ће моћи да посети куповином једне улазнице.